AnaSayfa / Genel / Kahve falında kol saat hediye almak

Kahve falında kol saat hediye almak

Kahve falında kol saat hediye almak çok büyük çaba sarf edeceğine, düşmanlarından ve rakiplerinden kurtulacağına, patron koltuğuna geçeceğine, partneri ile çok zararlı bir ortama gireceğine, mutlu günler göreceğine, hayırlı ve sevinçli haberler alacağına, işten yana şansının açık olacağına, elini attığı bütün işlerde çok kazanç elde edeceğine, başarılı olacağı bir iş için çok sevdiği bir kişi ile ortaklık kuracağına, sağlıklı ve mutlu bir kişi olunacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kol saat hediye almak gördüyseniz:

  • Kafanızı altüst eden meselelerde belli bir sonuca varmalısınız.

Kahve falında kol saat hediye almak ancak bu durumlardan kurtulmak için çok doğru kararlar vermesi gerektiğine ve sadece bu sayede çok büyük başarılar kazanacağına, sorunlarının ve korkularının da bitmesini sağlayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kol saati hediye almak işlerin kötü bir duruma geleceğine, rakiplerin başarı kazanacağına, tartışmaların kavgaya döneceğine ve bu yüzden sevdiği ve değer verdiği birisi ile çok büyük bir ayrılık yaşayarak çok büyük bir üzüntü duyacağına işaret eder.

Kahve falında birine kol saati hediye ettiğini görmek sevdiği kişiler ile elbirliği yaparak daha büyük kazançlar elde edeceğine, kendisinin de bu duruma kırılacağına işarettir.

Kahve falında kol saati hediye aldığını görmek böylece büyük kazançlar elde edileceğine, kendisine çok iyi baktığı için sağlığının günden güne daha iyi olacağına inanılır.

Kahve falında hediye kol saati almak düşmanların önlerinin açılacağına, hayırlı ve büyük başarı kazandıracak çalışmalar gerçekleştirileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında altın kol saati hediye almak büyük paralar kazanacağına, tükenmeyecek bir rızık elde edeceğine, sıkıntılarından ve üzüntülerden kurtularak huzur bulacağına rivayet eder.

Kahve falında birinden kol saati hediye almak hane içinde de ayrılıkların söz konusu olacağına, iş hayatı içinde sahip olunan prestijin artacağına yorulmaktadır.

Kahve falında beyaz kol saati hediye almak isteklerini yerine geleceğine, rızkının ve kazancının bollaşacağına, sağlığının ve neşesinin de yerine geleceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir