AnaSayfa / Genel / Kahve falında süslü fare görmek

Kahve falında süslü fare görmek

Kahve falında süslü fare görmek yakın zamanda yapılan bu işlerin meyvelerinin toplanacağına, riyakar insanlarla karşılaşacağınıza, uzun süreden beri ödenemeyen borçlarını ödeyeceğine, işlerin hafifleyeceğine, sevilen kişiler sayesinde işte daha üst noktalara çıkılacağına, çaresiz durumlara düşeceğine, yanlış anlaşılacağına, işlerin yolundan çıkacağına, yapılan çalışmaların eskisi gibi kazanç getirmeyeceğine, sevilen bir dostun geleceğine rivayet eder.

Kahve falında süslü fare gördüyseniz:

  • Gereksiz talepler karşısında ödünler vermeniz gerekmiyor.

Kahve falında süslü fare görmek ancak daha sonra çok hayırlı ve güzel adımlar atacağına, karamsar ve umutsuz olacağına delalettir.

Kahve falında süslü yorgan görmek ailesini ve sevdiklerinin hayallerini de gerçekleştirme fırsatı sunacağına, huzura erileceğine, bazı konularda kararsızlık yaşanacağına işarettir.

Kahve falında süslü balıklar görmek girdiği bütün işlerde çok başarılı olacağına, eğitimle ilgili verilecek bir karar üzerine yurt dışına çıkılacağına,  yeni bir hayat kurulacağına, yeni bir sosyal çevreye girileceğine delalettir.

Kahve falında süslü makas görmek yakın zamanda çok hayırlı ve güzel haberlerin geleceğine, kendisini çekemeyen insanları hayatından çıkaracağına delalettir.

Kahve falında süslü inek görmek kendisi için çok hayırlı bir işe girdiği bir dönemde büyük zarar edeceğine ve yakın zaman içinde bazı tartışmalar yaşanacağına, kişisel kavgaların son bulacağına işaret eder.

Kahve falında süslü küp görmek hanede neşenin ve huzurun eksik olmayacağına, hedeflerine doğru emin adımlarla yol alacağına delalettir.

Kahve falında süslü pasta görmek büyük bir projenin ortaya konulması sayesinde çok tanınan ve saygı duyulan bir kişi olacağına, elinin bolluk göreceğine, refahının, huzurunun, rahatının, konforunun, lüksünün ve sağlığının da baki olacağına işaret eder.

Kahve falında arkadaşını süslü görmek neşesinin ve rahatının yerine geleceğine, sıkıntıların bu sayede aşılacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir