AnaSayfa / Genel / Kahve falında süslü makas görmek

Kahve falında süslü makas görmek

Kahve falında süslü makas görmek solmuş olan yüzünün de sonunda güleceğine, verimin her geçen gün artacağına, aile hayatının kötüye gideceğine, insanlarla uyumunun artacağına, anlaşmazlıkların, kinin ve nefretin son bulacağına, insanlarla muhabbetinin koyulaşacağına, ağız tadının yerine geleceğine, hanesi içinde birlik ve beraberliğin hüküm süreceğine, Allah’ın yaşamayı kendisine istediğinden de fazla layık göreceğine ve bu sayede torunlarını görme şansına da nail olacağına, aradığı aşkı bulacağına ve Allah’ın kendisine sevdiği ile yaşamayı er ya da geç nasip edeceğine, kompleksinden ve egosundan kurtulacağına ve güzel bir insan haline geleceğine işaret eder.

Kahve falında süslü makas gördüyseniz:

  • Sağlık yönünden endişelenme eğiliminde olabilirsiniz.

Kahve falında süslü makas görmek eş, dost ve akrabalar ile bazı ortaklıklar yapılacağına, dileklerin sorunsuzca yerine geleceği delalet etmektedir.

Kahve falında süslü bardak görmek kendisine çok büyük bir zenginlik bahşedecek bir aileye mensup birisiyle hayatını birleştireceğine, büyük umutlarla ve beklentilerle girilen bir işin sabun köpüğü gibi bir anda söneceğine alamet etmektedir.

Kahve falında süslü domuz görmek başarılarının tadına varacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından yakın zaman içinde kurtulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında süslü sandalye görmek çevresindeki kişilerden yana hayırsızlık göreceğine ve şanssızlık yaşayacağına, yaptığı işlerin hep dönüp dolaşıp aynı yere geleceğine ve kendisine ne daha az ne de daha fazla kazandırmayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında süslü kalem görmek tüm sorunlarının biteceğine, malların çoğalacağına alamet eder.

Kahve falında süslü terlik giymek sorunların günden güne artacağına, ele geçen fırsatların heba edileceğine, kardeşlerin arasına para ile ilgili bir sıkıntı gireceğine rivayet eder.

Kahve falında süslü kol saati görmek çok büyük ve üzücü haberler alınacağına, bu haberlerden ötürü çok zor zamanlar geçirileceğine, özellikle geleceği konusunda maddi yönden tutumlu şekilde hareket etmekle kendisini ve sevdiklerinin hayatını riske atmayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında süslü balık görmek yeni ve çok daha büyük hayallerin günden güne gerçekleştirileceğine, ele geçecek ve devamı olmayacak mala rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir