AnaSayfa / Genel / Kahve falında süslü yorgan görmek

Kahve falında süslü yorgan görmek

Kahve falında süslü yorgan görmek eğitimle ilgili verilecek bir karar üzerine yurt dışına çıkılacağına,  yeni bir hayat kurulacağına, yeni bir sosyal çevreye girileceğine, üzüntülerin ve sıkıntıların sona ereceğine, çıkmaza gireceğine, kısa süre içinde büyük borçların altına gireceğine, moralinin her zaman yerinde olacağına, dostunu da düşman sayacağına ve yanlış kimselere değer vereceğine, Allah’ın hayırlı lütufları ile karşılaşacağına, blöf yapan bir kişi yüzünden iş hayatında çok kötü bir duruma düşüleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında süslü yorgan gördüyseniz:

  • Anlamadığınız konularda araştırmacı olmalı veya sizden ne beklendiğini anlayabilmek için sorular sormalısınız.

Kahve falında süslü yorgan görmek maddi açıdan büyük zarar getirebilecek bir işle ilgili olarak bir adım atılacağına, rakiplerle yapılan mücadelede kazanan taraf olunacağına yorulmaktadır.

Kahve falında süslü şapka görmek yüzünün güleceğine, kaderinin güzel ve hayırlı olacağına, istenmeyen bir sorunla karşı karşıya kalınacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kendini süslü görmek bir miktar para kaybedeceğine ve üzüntü yaşayacağına, sakinleşmeye ihtiyaç duyacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında süslü ayna görmek dileklerinin ve dualarının kabul olacağına, rahatının ve huzurunun da yerine geleceğine, yaşadığı yerin güzelleşeceğine, elinin bollaşacağına alamet eder.

Kahve falında süslü gelin arabası görmek bir sebeple çok sıkıntı çekerek adının lekelenmesi gibi durumlara kadar ilerleyecek bir sorunlar yumağı ile karşı karşıya kalacağına, sıkıntı çekeceğine yorulur.

Kahve falında süslü güvercin görmek böylece eline geçen bir miktar para sayesinde işlerini hiç olmadığı kadar iyi şekilde sürdüreceğine, kısa süre önce yaşadığı güzel bir olayın daha sonra sıkıntıya yaratacağına tabir olunur.

Kahve falında süslü kemer görmek dertlerin günden güne daha da artacağına, kazanılan paraların hayır için kullanılacağına ve çok mutlu bir hayat sürüleceğine işaret eder.

Kahve falında süslü koç görmek can derdine düşeceğine, cesaretinin yerine geleceğine, bunun da başarılarının kalıcı olmasına vesile olacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir