AnaSayfa / Genel / Kahve falında arkadaşını süslü görmek

Kahve falında arkadaşını süslü görmek

Kahve falında arkadaşını süslü görmek ortaya çıkan bazı sorunların ortadan kalkacağına, işlerinde yeni bir sayfa açacağına, sıkıntılı bir ruh haline bürünüleceğine, bir sebeple çok büyük sıkıntılar çekileceğine, bu sorunlardan kurtulmak ve uğranılan zararları telafi etmek için yakın zamanda bir seyahate çıkılacağına, büyük aksilikler yaşayacağına, çok üzüleceği ve kendisini sarsacak bazı olaylarla karşılaşacağına, bu sebeple maddi ve manevi olarak çok zarar göreceğine, huzurunun ve mutluluğunun da azalacağına, şansın da yaver gitmesiyle bambaşka bir hayata kavuşulacağına, işten arta kalan zamanının çoğunu evde ailesi ile kendi halinde bir yaşam sürerek geçireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında arkadaşını süslü gördüyseniz:

  • Geleceğe dönük planlarınız size büyük heyecan verirken, bazı alanlarda bazı kişileri rahatsız ediyor olabilir.

Kahve falında arkadaşını süslü görmek sıkıntıların ve sorunların kısa süre içinde sona ereceğine, işinden geri kalacağına, geçim derdini bırakıp, canının derdine düşeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında süslü olmak güzel bir haneye sahip olunacağına, kazançlı işlere gireceğine işaret eder.

Kahve falında süslü koyun görmek maddi durumunun düzeleceğine, ailesi içinde yaşanan tartışmaların ve kavgaların sona ereceğine rivayet eder.

Kahve falında süslü tabak görmek neşesini ve huzurunu yitireceğine, haksızlığa ve kötülüğe pabuç bırakmadan yaşayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında süslü balıklar görmek sorunlu bir durum ile karşı karşıya kalacağına ve büyük bir hastalık yüzünden kendisini uzun bir süre kötü hissedeceğine, diploma ve meslek sahibi olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında süslü merdiven görmek hazırdan yemek zorunda kalacağına ve elindekini de son kuruşuna kadar tüketeceğine, bazı kişiler ile tartışmak zorunda kalacağına işarettir.

Kahve falında süslü yılan görmek işlerin rayından çıkacağına, üzüntülerinden ve dertlerinden ötürü hasta olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında süslü horoz görmek doğru haber almaya, uzun zamandan beri ters giden şansın düzeleceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir