AnaSayfa / Genel / Kahve falında süslü defter görmek

Kahve falında süslü defter görmek

Kahve falında süslü defter görmek huzurun, keyfin ve ağız tadının kaçacağına, kazancın büyük bir kısmının Allah yolunda kullanılacağına, özellikle evli kimselerin eşlerine karşı tutumlarında değişim olacağına, ilim irfan öğreneceğine ve âlim kişilerden sayılacağına, ihtiyaçlarını karşılayamayacağına ve deyim yerindeyse ele güne muhtaç durumlara düşeceğine, büyük fırsatlar yakalayacağına, bu fırsatları düzgün bir şekilde değerlendirmesi ile büyük kazançlar elde edeceğine, insanlarla sıcak ilişkiler içerisinde olacağına, kendisi için çok yardım etmiş ve hala yardım  eden birisine bir sürpriz yapılacağına ve bu sayede mutu edileceğine, evlatlarının hayırlı olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında süslü defter gördüyseniz:

  • Bazı konularda sabit fikirli bir görüntü vermemeye dikkat etmelisiniz.

Kahve falında süslü defter görmek nankörlük, vefasızlık, hainlik ve hıyanetle karşılaşmayacağına, elinin bollaşacağına ve hayatının da güzelleşeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında sınıf defteri görmek karşısında insanların düğme ilikleyecek konuma geleceğine, alacağı bazı kötü haberler yüzünden üzüleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında süslü yatak örtüsü görmek hayırsız kişilerle muhatap olmak zorunda kalınacağına, omuzlarındaki ağırlıktan kurtulmanın yollarını bulacağına inanılır.

Kahve falında günah defteri görmek büyük bir yatırımdan çok küçük bir kazanç elde edeceğine, yaşadığı sorunların katlanarak devam edeceğine ancak daha sonra karşısına çıkacak bir işte adım atarak hayatında bir dönüm yapacağına, işlerin günden güne daha kötü bir duruma geleceğine rivayet eder.

Kahve falında süslü taş görmek dünyasının bir anda değişeceğine ve çok farklı bir kişi olacağına, aile büyüklerinden biri sayesinde can sıkan bir durumdan kurtuluşa erileceğine, ele geçen kazancın artacağına inanılır.

Kahve falında defter kalem görmek yorgunluktan ve uzun zamandan beri aynı işi yapmaktan ötürü çok sıkıntılı olacağı, bu yüzden dinlenmesi ve kendisini toparlaması gerektiğine aksi takdirde iş için yeterli konsantrasyona ve enerjiye tekrar kavuşamayacağına, üzüntülerin, dertlerin ve endişelerin sona ereceğine alamet eder.

Kahve falında yazılı defter görmek rızkın gittikçe azalacağına, ticaretin büyüyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında süslü at görmek darlanacağına, büyük başarı kazandıracak ve bol para getirecek  bir çalışma içine girileceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir