AnaSayfa / Genel / Kahve falında günah defteri görmek

Kahve falında günah defteri görmek

Kahve falında günah defteri görmek fikirlerinin can bulacağına, deyim yerindeyse hayatın dönüm noktasının yaşanacağına, kişinin merhameti sayesinde her canlıya ihtimam göstereceğine ve hayvanlara da, kimsesiz, ihtiyaç sahibi insanlara da aynı merhametle yaklaşıp, yardım edeceğine, aile hayatı içinde ortaya çıkan dertlerin kısa zaman içinde biteceğine, ne yapacağını bir türlü kestiremeyeceğine ve yaşayacağı kararsızlık nedeni ile çok yıpranıp mutsuz olacağına, fakirliğinin biteceğine, mal ve varlık sahibi olacağına, atılan adımların daha iyi bir şekilde düşünüleceğine, sosyal çevre içinden bir kişi ile dünyaevine girileceğine alamet eder.

Kahve falında günah defteri gördüyseniz:

  • Zor bir karar almanız gerekebilir.

Kahve falında günah defteri görmek emek verdiği işlerin karşılığını yeteri oranda göremeyeceğine, kaderinin ve şansının yüzüne güleceğine böylece işlerinin artacağına yorulmaktadır.

Kahve falında günah görmek aynı zamanda başka işlerle uğraşıp daha iyi yaşam koşullarına sahip olunacağına ve rahat bir yaşam sürüleceğine, rahat edilecek bir döneme girileceğine, zahmet veren işlerin kolaylaştırılacağına rivayet eder.

Kahve falında günah işleyip tevbe etmek çok büyük ve çok hayırlı işlere imza atacağına, büyük bir insan kalabalığına yardım edeceğine, kurduğu bir ortaklık sayesinde daha iyi bir kazanca sahip olacağına tabir olunur.

Kahve falında günaha ağlamak gelişim içine gireceğine, mutsuz olacağına ve sorunlu günler geçireceğine yorulur.

Kahve falında günahlarından pişman olmak kişinin her zaman kendisine güvenerek hareket edeceğine, işlerin artacağına işaret etmektedir.

Kahve falında günaha girmek yaşanan hastalıklara şifa geleceğine ve küs insanların barışacağına, helal kazanç elde edileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında günah çıkardığını görmek büyük bir sorun yaşamasına neden olacağına, attığı her adımda kalbinin ferahlayacağına yorulur.

Kahve falında günahlarının affedildiğini görmek çok pişmanlık duyacağına, kazanılacak çok büyük bir başarının ardından sevilen bir arkadaşla işlerin daha da büyütüleceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir