AnaSayfa / Genel / Kahve falında süslü taş görmek

Kahve falında süslü taş görmek

Kahve falında süslü taş görmek anlaşmazlıkların biteceğine, umutlarından yana hayal kırıklığı yaşamayacağına, meslek hayattaki başarıların değerini yitireceğine, işlerinin çok iyi olacağına, hayırlı kişiler ile tanışıp çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, kapandı sandığı belalı bir işin yeniden gündeme geleceğine, sağlıklı ve mutlu bir kişi olunacağına, maddi olarak çok daha rahat edilecek ve yardıma muhtaç insanları yardım isteklerine karşılık verilecek bir döneme girileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında süslü taş gördüyseniz:

  • Beklenmedik gelişmeler olması durumunda mantıklı hareket etmeniz gerekiyor.

Kahve falında süslü taş görmek geçim ve kazanç hususunda keder ve üzüntüye, kısmetli bir yıl geçirileceğine inanılır.

Kahve falında süslü tuvalet görmek dünya malına doymak bilmeyeceğine, kendisini bu doğrultuda eğiteceğine işaret eder.

Kahve falında süslü bahçe görmek istediği işleri yerine getirme fırsatına ve olanağına sahip olacağına, başına bazı üzücü hadiseler gelse de büyük problemlerle karşılaşmayacağına yorulur.

Kahve falında süslü balık görmek işinde dar boğaza gireceğine, hayatının kolaylaşacağına, maddi yükümlülüklerinin azalacağına, borçlarının kapanacağına, neşesinin, keyfinin, ağız tadının ve sağlığının da yerine geleceğine tabir olunur.

Kahve falında süslü kapı görmek kalbindeki Allah sevgisi ve kuvvetli imanı sayesinde günahtan uzak durarak yaşayacağına, kurtulmak için bazı yollar deneneceğine delalet etmektedir.

Kahve falında süslü koç görmek tüm malını ve parasını sadece kendisi için harcayacağına, onlar nedeniyle aksilikler yaşayacağına tabir olunur.

Kahve falında süslü fil görmek ruhsal korkularından da arınacağına, çok özel fırsatlar elde edeceğine ve böyle teklifler alacağına işarettir.

Kahve falında süslü defter görmek imkân sahibi olacağına, verilen duygusal kararlar kadar, anlık çıkışların da kişiye dönüp dolaşıp zarar vereceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir