AnaSayfa / Genel / Kahve falında süslü köpek görmek

Kahve falında süslü köpek görmek

Kahve falında süslü köpek görmek çok büyük kazançlar elde ederek işlerini iyi yerlere taşıyacağına, ticaret sektörüne atılacağına, çıkılacak bir iş seyahatinin ardından başarılı bir ortaklığa girileceğine, bu ortaklık sayesinde yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, kaçırılan fırsatlardan daha iyilerinin elde edileceğine ve dostlarla ve aileyle çok mutlu olunacağına, çok daha iyi bir konuma geleceğine, dinde olgunlaşacağına, geçim derdi olmadan ve giderek daha da zenginleşen hayatından büyük bir memnuniyet duyacağına, dünya malının çoğalacağına, çok sağlıklı olunacağına alamet eder.

Kahve falında süslü köpek gördüyseniz:

  • Sabırlı olmanız gerekiyor.

Kahve falında süslü köpek görmek arzularını, beklentilerini ve amaçlarını yerine getireceğine, evlerin ayrılacağına delalettir.

Kahve falında süslü fare görmek yaptığı işlerde kişinin iyi niyetinin suiistimal edileceğine, kısa zamanda büyük bir tartışma içinde kalınacağına yorulur.

Kahve falında süslü horoz görmek kara kara düşünür olacağına, haneye bolluk ve bereketin hâkim olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında süslü yaşlı kadın görmek çok zor bir durumun üstesinden geleceğine, aksi halde büyük bir zarar uğranabileceğine rivayet eder.

Kahve falında süslü ceket giymek dileklerinin ve hayallerinin gerçekleşeceğine, aile işlerinin başına geçeceğine ve hem ev, hem de iş yaşantısını beraber götürmek zorunda kalacağına delalet eder.

Kahve falında süslü koyun görmek bir sebeple çok zor ve başını ağrıtacak durumlar yaşayacağına, bol kazanç getirecek bir işte ortaklık kazanılacağına, aksiliklerle uğraşılan bir dönemin biteceğine rivayet eder.

Kahve falında süslü balık görmek maddi desteğinin yanı sıra manevi anlamda da bu kimselere elini uzatacağına ve sevap işleyeceğine, aile içinde bireylerin birbirleri ile uyum, anlayış ve iyi geçim halinde yaşayacaklarına, kişinin de ailesini geçindirmek için zorluk çekmeyeceğine işaret eder.

Kahve falında süslü terlik giymek düşmanlarının güçleneceğine, buna karşılık kendisinin de onlara karşı güç ve kudret kazanmanın yollarını arayacağına, bir sebeple çok zor zamanlar yaşayacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir