AnaSayfa / Genel / Kahve falında süslü merdiven görmek

Kahve falında süslü merdiven görmek

Kahve falında süslü merdiven görmek aile bireylerinin birbirlerine çok bağlı olacağına, yapılan planların, programların ve projelerin tutmayacağına, yüklü miktarda bir para yardımı alınacağına, karşısına çok büyük fırsatların çıkacağına ve bundan sonra yüzünün hep güleceğine, üzüntülerin ve sıkıntıların bertaraf edileceğine, kazancın yapılacak tercihler sayesinde iki katına çıkacağına, yeni bir işte tartışma yaşanacağına, ömür boyu kazanç getirecek bir işinin olacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük problemler yaşanacak bir döneme girileceğine yorulur.

Kahve falında süslü merdiven gördüyseniz:

  • Sizi kötü göstermek isteyen kişiler fırsat bekliyor olabilir, imajınızı korumalısınız.

Kahve falında süslü merdiven görmek yaşadığı maddi ve manevi zorlukların sona ereceğine, hayal edilen her şeye kısa süre içinde kavuşulacağına yorulur.

Kahve falında süslü beşik görmek sevdiği kişilerden alacağı desteğin de herhangi bir fayda sağlamayacağına, işlerinin yolunda gideceğine, başarılarının daim olacağına işaret eder.

Kahve falında süslü elbise giymek böylece başarı, kazanç, saygınlık, şöhret elde edeceğine, cesaretleneceğine ve kendisine olan özgüvenin artacağına, kişisel bakımına ve keyif aldığı konulara daha fazla vakit ayıracağına ve imkânlarının daha geniş hale geleceğine rivayet eder.

Kahve falında süslü kutu görmek bazı sorunlarla ve sıkıntılarla karşılaşacağına, çaresiz ve yalnız kalacağına, maddi anlamda zarar edeceğine, uzak bir yerden beklediği bir haberin olumlu olarak geleceğine delalet eder.

Kahve falında süslü taş görmek esenliği bulacağına ve hoş zamanlar geçireceğine, artık çok daha huzurlu ve mutlu bir hayata kavuşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında süslü mum görmek güçten ve takatten düşeceğine, hatta eskisinden daha iyi bir hale getirileceğine rivayet eder.

Kahve falında süslü olmak çok hayırlı olaylar ile karşılaşacağına, endişe dolu günler yaşayacağı, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar edeceğine, çok zor bir işe girerek durumu düzeltmeye çalışsa da herhangi bir şekilde başarılı olamayacağına alamet eder.

Kahve falında süslü duvar görmek kişinin hiçbir zaman derin kederler içine düşmeyeceğine, ancak Allah yolunda bazı hizmetlerde bulunup mazlumlara yardım ederse kısa zaman içinde hayallerini gerçekleştirebileceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir