AnaSayfa / Genel / Kahve falında süslü eşek görmek

Kahve falında süslü eşek görmek

Kahve falında süslü eşek görmek rakiplerini yeneceğine, maddi anlamda yarışılmayacak ve tabiri caizse boy ölçülemeyecek güce kavuşacağına, o kimselerden menfaat göreceğine, makbul olan mallara kavuşacağına, ancak daha sonra bu kararı düzelteceğine, hedeflerine yaklaşacak fırsatlar elde edeceğine, şansının ve kısmetinin de ömür boyu açık olacağına, bunun kendisine ekonomik sıkıntılarından kurtulması için çare olacağına, bu sayede evine daha fazla rızkın cebine de daha büyük miktarlarda gelirin gireceğine, iş hayatında söz sahibi olacağı bir mevkinin kapısının açılacağına, böylece yaşanan uykusuz gecelerin biteceğine inanılır.

Kahve falında süslü eşek gördüyseniz:

  • Hangi cinsiyetten olursanız olun sonra kural dışı ilişkilere eğlimlisiniz.

Kahve falında süslü eşek görmek iş yerinde sürekli huzursuzluk çıkardığı için ikaz alacağına, rahatlığa ve esenliğe kavuşacağına inanılır.

Kahve falında süslü küp görmek daha azimli, daha dirayetli ve daha güçlü olarak hayata daha sıkı sarılacağına, itibar kazanacağına, huzurlu ve mutlu bir yuva kuracağına, hayırlı evlat sahibi olacağına ve eşinden fayda göreceğine delalettir.

Kahve falında süslü ayakkabı görmek başına bir şey gelmemesi için Allah’a yalvaracağına ve her zaman şükredeceğine, zor gelebilecek bazı işleri kısa süre içinde sabırla ve azimle çalışarak zirveye çıkartacağına inanılır.

Kahve falında süslü giymek maddi olarak çok sıkıntılı bir döneme gireceğine, yakın zamanda istenmeyen bazı tartışmaların yaşayacağına, zararlı olabilecek bir işin dikkat edilmesi sayesinde büyük başarı getireceğine ve birçok kişinin ekmek yiyeceği bir kazanç kapısının temellerinin atılacağına inanılır.

Kahve falında süslü yatak görmek geleceğinin başarılar ve zaferlerle geçeceğine, kazancının her geçen gün artacağına, sıkıntılarının çok yakın bir zaman içinde sona ereceğine, eline geçen fırsatların çok iyi kazançlar sağlayacağına alamet eder.

Kahve falında süslü at görmek çok güzel haberler ile dönüleceğine, bu haberler sayesinde büyük kazanç getirecek bir işe yatırım yapılacağına, anne duasının açılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında süslü çeşme görmek düzeltmeye çalıştıkça daha da bozulacağına ancak ilerleyen zamanlarda daha iyi ve daha akıllıca hareket edeceğine, kendine olan öz güvenini kaybedeceğine ve bir daha cesaret edip büyük adımlar atamayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında süslü elbise giymek hayır duaları alınacağına, zorlukların ortadan kaldırılacağına ve sağlık sorunları ile uğraşılan bir dönemin sona ereceğine, daha sonra çok iyi bir hale geleceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir