AnaSayfa / Genel / Kahve falında susayıp sürekli su içtiğini görmek

Kahve falında susayıp sürekli su içtiğini görmek

Kahve falında susayıp sürekli su içtiğini görmek her zaman ilkelerinden ve doğru bildiklerinden şaşmadan yaşayacağına, iş hayatında başarılı sonuçlar alınacağına, aile kurma konusunda bazı kararlar alınacağına, sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, bol kazanç elde edeceğine, sorunlarından kurtulacağına, toplum içinde kendine saygıdeğer bir yer sağlamak, istediği şeylere kavuşmuş olmanın verdiği cesaretle yeni hayaller edineceğine ve diğer hayallerini gerçekleştireceğine ve mutlu olacağına, döktüğü alın terinin karşılıksız kalmayacağına, mutlu ve huzurlu günlere kavuşulacağına, gelecekte kendisine çok daha hayırlı günler yaşatacak işler yapacağına yorulmaktadır.

Kahve falında susayıp sürekli su içtiğini gördüyseniz:

  • İmajınızı kuvvetlendiren işler ortaya koyabilirsiniz.

Kahve falında susayıp sürekli su içtiğini görmek sahip olunan gücün kaybedileceğine, atılacak adımın ardından uzun bir zamandan beri devam eden düşmanlığın biteceğine ve herkesin el sıkışıp barışacağına rivayet eder.

Kahve falında sürekli su görmek kimseye haksızlık etmeyeceğine, hata yapmaya deva etmesi halinde hem ailesine, hem de kendisine manevi açıdan zarar vereceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında sürekli susamak ve su içmek ancak bu durumlardan yakın bir zaman önce evlendiği ve yuvasında çok mutlu olduğu bir kişi sayesinde çok zahmet çekmeden ve daha fazla üzülmeden kurtulacağına, keyifli olacağına rivayet eder.

Kahve falında sürekli su içmek çok büyük bir dedikoduya malzeme olacağına, şifaya ve çarelere kavuşacağına tabir olunur.

Kahve falında sürekli akan su görmek eşle üzerinde uzun uzun konuşulan bir konudan ötürü ters düşüleceğine, çok daha güçlü biri haline geleceğine, beklentilerine ulaşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında içi su dolu ayakkabı görmek çok kötü olaylar yaşayacağına, hanesine bir güneş gibi doğacak bir müjde alacağına yorulur.

Kahve falında su içerken boğulmak alınteri ile çalışılan işte kazanılan paranın bereketinin kaçacağına, bazı şeyleri sonlandırırken bazı şeylere de başlama kararı alacağına alamet eder.

Kahve falında içi su dolu bardak görmek kıdem atlayacağına, kişinin kazancının düşmesiyle birlikte maddi gücünün de azalacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir