AnaSayfa / Genel / Kahve falında sürekli su görmek

Kahve falında sürekli su görmek

Kahve falında sürekli su görmek sağlıkla ilgili yaşanan bir sorunun düzeleceğine ve rahat  bir nefes alınacağına, ilerleyeceğine ve kalkınacağına, sıkıntılı bir karar vermek zorunda kalınacağına, tartışmaların ve sorunların sona ereceğine, bekar ise isteklerinin gerçekleşeceğine, kendisine nankörlük ve hainlik edecek bir kimseden kurtulacağına, maddi ve manevi kaynakların kısa süreli olarak zarara uğrayacağına, epey bir süreden beri inişli çıkışlı seyreden işlerin düzene gireceğine işaret eder.

Kahve falında sürekli su gördüyseniz:

  • Elinize geçen bilgiler veya başkalarından alacağınız akıllar geleceğinizle ilgili kararlarınızda etkili olabilir.

Kahve falında sürekli su görmek eline geçecek muhteşem fırsatları iyi kullanamayacağına ve bir daha da bu fırsatları hayatı boyunca elde edemeyeceğine, işinde de istediği başarıyı yakalayacağına tabir olunur.

Kahve falında sürekli susamak ve su içmek başarı üstüne başarı kazanacağı işlere gireceğine, hakkın huzurunda el açıp dua ederek tövbekâr olacağına, kendini bundan sonra kötü ve yasaklı olan herşeyden men edeceğine yorulur.

Kahve falında sürekli akan su görmek çalışmalarının karşılığını alacağına, çok şeffaf bir şekilde çalıştığı için insanlar tarafından çok saygın bir kişi olarak sevilip sayılacağına ve bu sayede işlerini daha rahat ve kolay bir şekilde ilerleteceğine delalet eder.

Kahve falında susayıp sürekli su içtiğini görmek uzun süre bu durumla baş etmek için uğraşmak zorunda kalacağına, bir türlü işin içinden sıyrılamayıp sinirden gözyaşı dökeceğine delalet eder.

Kahve falında sürekli su içmek çalışkanlığı ve dürüstlüğü ile herkesi hayran bırakacağına, yaptığı işte sivrileceğine delalet eder.

Kahve falında sürekli sınava girdiğini görmek arsız ve yüzsüz kimselere uyacağına, adına leke sürüp hem kendi hem de ailesinin başını öne eğdireceğine, çektiği sıkıntıya rağmen bir an olsun yılmayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında sürekli yılan görmek onlar nedeni ile başının beladan kurtulmayacağına, çok büyük ve üzücü haberler alınacağına, bu haberlerden ötürü çok zor zamanlar geçirileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında sürekli idrar yapmak maddi açıdan çok iyi bir duruma gelineceğine ve sorunların ve sıkıntıların hızlı bir şekilde çözüm bulacağına, başarının, mutluluğun ve kazancın azalacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir