AnaSayfa / Genel / Kahve falında içi su dolu ayakkabı görmek

Kahve falında içi su dolu ayakkabı görmek

Kahve falında içi su dolu ayakkabı görmek nurtopu gibi bir evlada sahip olacağına, başka bir şehre ya da ülkeye taşınacağına, sıkıntı veren bir tanıdığından veya arkadaşından uzaklaşacağına, işlerinin büyük bir başarı kazanması sayesinde yüklü miktarda para kazanacağına, ağız tadının ve moralin bozulacağına, zorlukların ve üzüntülerin geride kalacağına, işlerin büyük kazanç getireceğine, kudretli kişiler arasına gireceğine tabir olunur.

Kahve falında içi su dolu ayakkabı gördüyseniz:

  • Olumsuz hissettiğiniz konularda yaşanan olumlu gelişmeleri hatırlamanız, bazı olaylar karşısında daha sabırlı davranmanıza yardım edebilir.

Kahve falında içi su dolu ayakkabı görmek olumsuzlukların peşin sıra geleceğine, somut delil olmadığı için ortaklığa devam edeceğine işarettir.

Kahve falında içi su dolu kuyuya düşmek ancak daha sonra verilecek kararlar sayesinde sıkıntıların ve sorunların geçeceğine, işlerin günden güne daha da açılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında içi su dolu oda görmek çok büyük ve anlamlı çalışmaların yakın bir zamanda gerçekleştirilerek çok büyük kazançlar elde edileceğine, tüm olumsuz elektriğinden arınacağına rivayet eder.

Kahve falında içi su dolu balon görmek sorunların çözülmesi için çok kararlı ve daha çevik davranılacağına, ailesine daha iyi yaşam koşulları sağlayabilmek adına işlerini büyütmek için mücadele vereceğine alamet eder.

Kahve falında içi su dolu kuyu görmek kısa sürede hayatın düzene gireceğine, beklentilerin gerçekleşeceğine, arzuların yerine geleceğine, kişinin gönlünden geçenlerin gerçeğe dönüşeceğine ve tüm dileklerin ve duaların kabul olacağına, kişinin her akşam bir davete ya da toplantıya gideceğine işaret eder.

Kahve falında içi su dolu bardak görmek geçim kaygısı ve sıkıntısı yaşamayacağına, insanların gönlünü ve sevgisini kazanacağına delalet eder.

Kahve falında içi su dolu kabir görmek ilgili kişilere ulaşmak için bağlantı kurulacağına, sağlığının yerine geleceğine alamet eder.

Kahve falında içi su dolu mezar görmek kendisine kötülük yapanları, düşmanlarını bile affedeceğine, ilim irfan öğreneceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir