AnaSayfa / Genel / Kahve falında sürekli akan su görmek

Kahve falında sürekli akan su görmek

Kahve falında sürekli akan su görmek Allah’tan ne dileği varsa hepsinin gerçek olacağına, hayatının düzene gireceğine, gereksiz yere kavga dövüş çıkmasına sebep olabileceğine, bilgilerle donanacağına, elinde bulunan imkânlar sayesinde yetenekli bulduğu ve çok sevdiği bir kişiye bir işe girmesi için çok büyük yardımlarda bulunacağına, neşeli ve sağlıklı bir hayat geçireceğine, hayatının da herkesin imreneceği ve sahip olmak isteyeceği kadar güzel geçeceğine, kötü insanlar ile arkadaşlık etmeyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında sürekli akan su gördüyseniz:

  • Fazla tanımadığınız kimselere karşı dikkatli olmalısınız.

Kahve falında sürekli akan su görmek ferahlığa çıkacağına ve hem iş hayatında hem aile hayatında çok iyi ve hayırlı mevkilere geleceğine, huzurlu bir iş hayatı sağlanacağına ve refaha erileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında akan suyun üstünden geçmek çok büyük bir endişeye kapılacağına, uzun bir zaman boyunca düzelmesini beklediği ve çok dua ettiği bir olayın düzelmeyeceğine, mesleğinde uzmanlaşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında çeşmeden akan su görmek geçimini çok rahat şekilde sağlayacağına, birikim yapma fırsatı elde edeceğine, mutluluk ve başarı için ne kadar amacı varsa onu gerçekleştireceğine delalet eder.

Kahve falında akan yeşil su görmek çok büyük mutluluk duyacağına, işinin gücünün rast gideceğine ve kazancının da mutluluğunun da artacağına alamet eder.

Kahve falında evde akan su görmek bunun da kendisine hem meslek hem de özel hayatında pek çok avantaj getireceğine, çalışmalarının ve projelerinin yakın bir zaman içinde büyük kazanç elde edeceğine işarettir.

Kahve falında coşkun akan su görmek eşinin ve çocuklarının kendisi içi vefa göstereceğine, geçim sıkıntısının olmayacağına, eline geçen kazancın bereketsiz olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında akan duru su görmek elinde bulunan bir miktar kazancı kısa süre içinde harcayacağına, çok daha büyük kazanç sağlayacak bazı işlere girmek için sevdiği bazı şeylerden vazgeçeceğine, refah içinde yaşayacağı bir döneme gireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında akan suya atlamak çok büyük üzüntüler ve sıkıntılar yaşanacağına, gerçekleştirilmek istenen projelerin heba olacağına, girilen bütün işlerde zarar edileceğine, uzun zamandan beri istenen ve çok büyük getirisi olacak bir şeye kavuşulacağına, aile içinde huzur ve mutluluğun her daim süreceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir