AnaSayfa / Genel / Kahve falında susam ekmek

Kahve falında susam ekmek

Kahve falında susam ekmek sıkıntıların kısa bir zamanda bitip yerini sevince bırakacağına, eşlerin bir süre birbirinden uzak kalacağına, hevesinin kursağında kalacağına, başarısının düşeceğine, fırsatların kısa süre içinde aile hayatına büyük ve güzel haberler getireceğine, sorunların çözümü için askıda bekleyen konuların konuşulup nihayete erdirileceğine, sevgi ve saygı çerçevesinde çok büyük bir ilişki yaşanacağına, kötülüklerden her zaman koruyacağına ve dualarını kabul edeceğine, bazı kişilere karşı sesini yükselteceğine, sıkıntı yaratan bir durumla karşı karşıya kalınacağına rivayet eder.

Kahve falında susam ekmek gördüyseniz:

  • Duygusal hayatınızda ise bazı dalgalanmalar yapayabilirsiniz.

Kahve falında susam ekmek dertlerinin sonunun geleceğine, zahmetli işlerle uğraşmak zorunda kalınacağına delalet eder.

Kahve falında susamlı ekmek zor günlerini arkasında bırakacağına, sorunların kısa süre içinde çözüm bulacağına, uzun süreden beri iş hayatında yaşanan maddi sıkıntıların biteceğine yorulmaktadır.

Kahve falında susamlı ekmek yemek yakın bir zaman içinde aile hayatında çok büyük tartışmalar yaşanacağına, malının ve parasının çoğalacağına alamet eder.

Kahve falında beyaz susam görmek çok büyük bir mutluluk duyacağına, kazandığı paralar ile yeni bir işe gireceğine, kendi hataları ile yüzleşeceğine rivayet eder.

Kahve falında susamış birine su vermek Allah’ın hoşuna giden, güzel ameller işleyeceğine, kazancın katbekat artacağına, çalışmaların ve projelerin çok yakın zaman içinde meyvelerini vereceğine işaret eder.

Kahve falında susam satmak ettiği zararları yakın zaman içinde ortadan kaldıracağına, bir sebeple uzunca bir süre sorun yaşayacağına rivayet eder.

Kahve falında susam görmek hayırlı ve yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, çok büyük kazançlar elde ederek büyük bir zenginliğe kavuşacağına ve çok hayıtlı bir kısmet ile evleneceğine delalet eder.

Kahve falında susam yağı görmek işlerin kısa süre içinde tepetaklak olacağına, kötü yola sapmayacağına ve hak yemeyeceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir