AnaSayfa / Genel / Kahve falında susam yemek

Kahve falında susam yemek

Kahve falında susam yemek yakın bir zaman içinde evlat sahibi olunacağına, arzularına, isteklerine ve dileklerine kavuşacağına, sıkıntılarını atacağına, hafifleyeceğine, her şeyin yolunda gideceğine, hayır işleri yapmayı da ihmal etmeyeceğine, çok büyük kazançlar elde edileceğine ve bu kazançlar sayesinde fal sahibinin kendisine olan güveninin gün geçtikçe artacağına, almış olduğu bir borcu sıkıntısız ve kesintisiz bir şekilde ödeyeceğine ve insanların parmakla göstereceği ve saygı duyacağı bir kişi olacağına, dince eksikliğe ve itikat bozukluğuna, hayatındaki pürüzleri düzelterek yepyeni bir yaşam sayfası açacağına delalettir.

Kahve falında susam yemek gördüyseniz:

  • Asıl isteklerinizin yerine gelmesine zaman var diye düşünüyorsanız, o zaman çok yakında olabilir.

Kahve falında susamlı çubuk yemek kendisine rakip olan insanların ortaya atacağı dedikoduları ortadan kaldıracağına, kar elde edileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında susamlı ekmek yemek yapacağı atılımlar sayesinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, sözleri tutulacağına yorulur.

Kahve falında susam yemek keyifleneceğine ve sevdiği kişi ile baş başa olup uzun saatler geçireceğine, falı kapatan kişinin herşeye karşı hazırlıklı olduğuna ve bu kişi tarafından hazırlanmış olan küçük ama kötü bir olaydan sonra fal sahibinin bu kişiyi hanesinden uzaklaştıracağına rivayet etmektedir.

Kahve falında susamlı simit yemek çok rahat edilecek bir döneme girileceğine, uğradığı maddi zararları telafi edebileceği kadar kazanç elde etmeye başlayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kavrulmuş susam yemek çok büyük zorluklar ve sıkıntılar çekse bile bu kişi düzelene ve yatağından kalkana kadar bu kişiye yardım etmeye devam edeceğine, yıpranacağına işaret eder.

Kahve falında susam yediğini görmek yaşanan sıkıntıların ortadan kaldırılması için borç alınacağına ancak bu borçların bir türlü ödenemeyeceğine, iş hayatı içerisinde insanlara vefa gösterileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında susamlı poğaça görmek iyi hissedileceğine, çok hayırlı ve güzel adımlar atacağına yorulur.

Kahve falında siyah susam görmek kişinin anlaşmalarda veya kararlarda ikilem içinde kalacağına, ortaklar arasındaki anlaşmazlıkların son bulup dostluğun daha güçleneceğine ve atılacak her adımda daha iyi işler yapılacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir