AnaSayfa / Genel / Kahve falında süs havuzunda yüzmek

Kahve falında süs havuzunda yüzmek

Kahve falında süs havuzunda yüzmek rakiplerine karşı fark atarak onları gerisinde bırakacağına, maddi gücünün artmasıyla beraber kudret sahibi olacağına, yeterince deneyimi olmayan bir iş konusunda yardım istediği bir kişinin verdiği sözü tutmayacağına, belli bir kazanç elde edileceğine, yapılan işlerin fazla kazanç getirmeyeceğine, sorunların yavaş yavaş çözüme kavuşacağına, artık rahat bir nefes alarak epey bir zamandan beri yapmak istediği ama ertelemek zorunda kaldığı şeyleri gerçekleştireceğine, söz sahibi olacağına, yüzünün güleceğine, hayatından razı geleceğine, gönlünce bir yaşamı olacağına, sevdiklerinin çevresinde ve her daim arkasında olacağına işaret eder.

Kahve falında süs havuzunda yüzmek gördüyseniz:

  • Hemen hemen her alanda aldatılmaya açıksınız.

Kahve falında süs havuzunda yüzmek insanlar tarafından daha çok sevileceğine, karşısına çok büyük fırsatların çıkacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında süs havuz görmek yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine, hayatının güllük gülistanlık olacağına ve kişinin yüzünün artık güleceğine rivayet eder.

Kahve falında süs havuzu görmek kendisini çok yıpratacağına ve üzüleceğine, hayallerin gerçekleşeceğine ve huzurlu ve mutlu bir aile hayatında kavuşulacağına yorulur.

Kahve falında büyük bir havuzda yüzmek dost ya da akrabalarından biri ile çok hayırlı bir işe gireceğine, bazı sorunlarla uğraşılacağına işaret eder.

Kahve falında havuz yüzdüğünü görmek yaşamının büyük bir lüks içinde geçeceğine, fal sahibinin sırtının asla yere gelmeyeceğine inanılır.

Kahve falında havuzda balıklarla yüzmek dost sanılan kişilerin, düşman olduklarının anlaşılacağına, iş ile ilgili düzeltmeler yaptıktan sonra aile için çok güzel şeyler yapılacağına alamet eder.

Kahve falında yosunlu havuzda yüzmek sıkıntılı ve sorunlu zamanlar yaşayacağına, çok üzüntülü ve endişeli olaylar ile karşılaşılacağına ve ruhsal olarak çok kötü durumlara düşeceğine, sıkıntılarla karşı karşıya kalınacağına, alınan borçların ödenemeyeceğine işaret eder.

Kahve falında havuza atlayıp yüzmek sıkıntılı bir döneme girileceğine, musibetlerin ve sorunların yakın zaman içinde daha da artacağına, aniden evlilik kararı alacağına veya sevdiği insanı ailesiyle tanıştırmak isteyeceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir