AnaSayfa / Genel / Kahve falında havuz yüzdüğünü görmek

Kahve falında havuz yüzdüğünü görmek

Kahve falında havuz yüzdüğünü görmek hem iş hayatında hem da sosyal hayatında iyi ve başarılı biri olacağına, başarılı ve çok büyük kazanç elde edileceğine, sağlık konusuna sıkıntı olmasa da, maddi sorunların ve iş yaşantısındaki olumsuzlukların kişiyi çok fazla yıpratacağına, hep aradığı rahatlığa ve kolaylığa kavuşacağına, kendini büyük bir çıkmazın içinde bulacağına, beklenmedik bir zamanda meydana gelen güzel bir gelişmenin yeni iş olanakları sağlayacağına, birçok fırsatın elden kaçırılacağına, dileklerinin ve hayallerinin de gerçekleşeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında havuz yüzdüğünü gördüyseniz:

  • Duygusal bağlar özel bir kişiyle daha güçlü bir ilişki kurmanızı sağlayabilir.

Kahve falında havuzda yüzmek dalmak verilen emeklerin boşa gitmekten son anda kurtulacağına, çok büyük ve çok mutlu olacağı bazı kararlar vereceğine ve mutlu bir yuvaya sahip olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında çocuğunun havuzda yüzdüğünü görmek hayal edilen şeylere kısa sürede kavuşulacağına, üzüntülerin biteceğine, toplum içinde kendine saygıdeğer bir yer sağlamak alamet etmektedir.

Kahve falında çok büyük havuzda yüzmek adeta dünyaya yeni bir pencereden bakmaya başlayacağına, çok hayırlı ve güzel olaylar ile karşılaşacağına, etrafındaki insanların destek vermesi ile zararlarını telafi edeceğine alamet eder.

Kahve falında dalgalı havuzda yüzmek iş hayatında çok tanınan ve güvenilen biri olunacağına, hiç istemeyeceği şeyler ile karşılaşacağına, sevdiği kişiler ile arasının açılacağına, ailesi ile çok büyük tartışmalara gireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında termal havuzda yüzmek yaşadığı stres ve sinirden sonra çok kısa zamanda hayırlı kısmetler ile karşılaşacağına, diplomalı ya da üniversiteli olmamış olmasının başarısına engel olamayacağını göstererek alaylı olacağına rivayet eder.

Kahve falında balık dolu havuzda yüzmek ortaya konulan bir çalışmaya zarar vereceğine, kısa süre içinde mal mülk sahibi olunacağına delalet eder.

Kahve falında havuza atlamak yüzmek zarara uğrayacağına, şansının açılacağına, işlerinin büyüyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında denizde havuzda yüzmek iş hayatı içindeki maddi ve manevi zararlardan kurtulacağına, geçiminin kolaylaşacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir