AnaSayfa / Genel / Kahve falında süs havuzu görmek

Kahve falında süs havuzu görmek

Kahve falında süs havuzu görmek onlara galip geleceğine, yapacağı diğer işlerin de çok ses getiren çalışmalar olması sayesinde büyük bir özgüvene kavuşup kendi işini kuracağına, yaşadığı bunalımdan kurtulacağına, işine ve sevdiklerine dört elle sarılacağına, yaşam enerjisini geri kazanacağına, yarınlara olan inancını yitirmeyeceğine, pek çok fırsatı kaçıracağına, hem de başka insanlara ekmek kapısı aralayacağına, hayır, iyilik ve güzellik bulacağına, bazı sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, tecrübeli bir kişi ile kurulacak ortaklık sayesinde para kazanılacağına, daha lüks bir hayat yaşayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında süs havuzu gördüyseniz:

  • Sizin için fazla önemi olmayan bir erkek çevrenizde fazlaca dolanarak bazı tekliflerde bulunabilir.

Kahve falında süs havuz görmek zafer ve zenginlik getireceğine, hayatını sürdürmekte zorlanacağına inanılır.

Kahve falında süs havuzu görmek yepyeni bir çalışma ortaya koyacağına, bir süre iş bulmakta zorlanacağına yorulur.

Kahve falında süs havuzunda yüzmek kişinin kazancının çoğalacağına, işlerinin büyüyeceğine, işlerinin açılacağına ve hayatının düzene gireceğine yorulur.

Kahve falında süs köpeğiyle oynamak işkenceden ve kötü muameleden uzak kalınacağına, çok büyük bir istek duyduğu ve hayalini kurduğu şeyleri yakın bir zamanda gerçekleştireceğine ve bu sayede çok huzurlu bir kişi olacağına yorulur.

Kahve falında ölü süs balık görmek elinden gelen herşeyi yapmasına rağmen ancak işi bilen birinin destek vermesi ile sorunlardan kurtulacağına, parasal olarak iyi bir mevkiye kavuşulacağına, gerek kısa gerek uzun vadede çok iyi işler yapılacağına ve aile bireylerinin birlikte hareket etmesi sayesinde güzel günler göreceğine işarettir.

Kahve falında süsleme yapmak kazandığı paranın bereketinin olmayacağına, sıkıntı çekeceği ve üzüleceği bir ortama gireceğine, ticaretten yana arka arkaya kaçırılmayacak fırsatlar elde edeceğine, başarılı ve kazançlı olacağına delalettir.

Kahve falında süs balık görmek karşısına çıkacak başarılı ve ünlü kişileri çeşitli şekillerde kendisine örnek alarak işlerini daha değişik ve dikkat çekecek şekillerde ortaya koyacağına, eline geçecek olan fırsatların günden güne çoğalacağına delalet eder.

Kahve falında öküzün süstüğünü görmek evlerindeki huzurun artacağına, işini kurtarması ve sorunlarına çözüm bulması için çok büyük maddi destek sağlayacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir