AnaSayfa / Genel / Kahve falında büyük bir havuzda yüzmek

Kahve falında büyük bir havuzda yüzmek

Kahve falında büyük bir havuzda yüzmek başını borçlardan kaldıramayacağına, kimseye el açmak zorunda kalmayacağına, sorunlu kişilerle kurulmuş olan tüm bağların koparılacağına, yeni bir aşka yelken açılacağına ve ana baba dualarının alınması sayesinde güzel günler görüleceğine, büyük miktarlarda paralar kazanacağına, yakın bir zamanda sevilen bir kişi ile dünyaevine girileceğine ve evlat sahibi olunacağına, maddi ve manevi olarak zora düşüleceğine, mutluluğun ve sağlığın daim olacağına, herkesi kendi gibi zannedeceğine delalet eder.

Kahve falında büyük bir havuzda yüzmek gördüyseniz:

  • Yanlız kararsız oluşunuz ufak aksaklıklar çıkartabilir.

Kahve falında büyük havuzda yüzmek işlerinin yoluna gireceğine, gelirinin çoğalacağına, hiç hayal edilmeyecek mevkilere terfiler alınacağına rivayet eder.

Kahve falında büyük bir havuzda yüzdüğünü görmek evine haciz geleceğine, ancak bu yollardan sadece bir tanesinin işe yarayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında büyük bir havuzda yüzmek bunun verdiği motivasyon sayesinde her zorluğun üstesinden kolaylıkla geleceğine, işinde büyük zaferler elde edeceğine delalet eder.

Kahve falında çok büyük havuzda yüzmek çok iyi çalışmalar gerçekleştirerek insanları şaşırtacağına, parasından en önemlisi de canından olmayı dahi kabulleneceğine alamet eder.

Kahve falında yeşil havuzda yüzmek kişinin tecrübelerinden yararlanacağı biriyle tanışacağına, akraba çevresindeki sorunların giderileceğine, büyüklerine karşı saygılı ve vefalı biri olacağına delalettir.

Kahve falında termal havuzda yüzmek malından ve parasından olacağına, nişanlı veya sözlü kişilerin bu süreci fazlasıyla uzun tutmalarından dolayı ilişkilerinin eski canlılığını yitireceğine işaret eder.

Kahve falında süt havuzunda yüzmek orada tatsız olaylar yaşayacağına, bazı kişilerle karşı karşıya geleceğine, kısa süre içinde büyük bir aşka yelken açılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında havuzda yüzdüğünü görmek rahat ve sağlıklı bir hayat yaşayacağına, hayırlı olmayan işlerden uzak durarak, Allah yolunda ilerleyeceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir