AnaSayfa / Genel / Kahve falında pamuk bitkisi görmek

Kahve falında pamuk bitkisi görmek

Kahve falında pamuk bitkisi görmek sadece vakit kaybetmekle kalmayacağına, garanti olacak işe ve ekmeğe kavuşacağına, gelirinin daimi olacağına, oturduğu koltuğu hiç kaybetmeyeceğine, sevgi ve dayanışma içinde yaşamayı seçeceğine, dost ya da akrabalarından biri ile büyük bir iş yapacağına, ağız tadında ve keyif içinde bir hayat yaşayacağına, eline geçen fırsatların kısa zaman içinde faydalarını göstereceğine, çok sıkıntılı ve zor zamanlar geçireceğine, işlerin büyük kazanç kapıları açacağına işaret eder.

Kahve falında pamuk bitkisi gördüyseniz:

  • Uzaklarda bulunan bir dostunuzdan haber alabilir veya ziyaretinize gelebilir.

Kahve falında pamuk bitkisi görmek falı kapatan kişinin hiçbir önemli ve ciddi sorunu olmayacağına, kısa bir zaman içinde çok farklı çalışmalar gerçekleştirileceğine ve yakın bir zaman içinde çok başarılı olunacağına inanılır.

Kahve falında pamuk bitkisini görmek ailesinden ayrı hiç vakit geçirmeyeceğine, onun el vermesi sayesinde borcundan, kederinden ve mutsuzluğundan kurtularak düze çıkacağına rivayet eder.

Kahve falında bitki ekmek atılan her adımla daha iyi bir insan olunacağına, sorunların kısa süre içinde çözüme kavuşacağına, büyük bir projeye girileceğine, bir sebeple hiç olmadığı kadar zor durumlara düşeceğine, sorunlu bir hayat yaşayacağına delalet eder.

Kahve falında su bitkisi görmek sevdiği ve değer verdiği insanlardan göreceği destek sayesinde daha önce pek yapılmamış ya da üzerine fazla düşülmemiş işlere gireceğine, rakiplerini alt edeceğine, karlı işler alacağına işarettir.

Kahve falında bitki kurdu görmek parasının da, malının da eksilmeyeceğine, bahtının açık olacağına, farklı hobiler ve alışkanlıklar gelişeceğine delalettir.

Kahve falında salatalık bitkisi görmek aile hayatında ve eğitim hayatında yaşanan sorunlardan ve sıkıntılardan alınacak destekler sayesinde kurtuluşa erileceğine, hasta olan kişi ile irtibata geçeceğine hatta yanına gidip kendisine her konuda destek olmaya çalışacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yeşil bitki almak yapılan hataların telafi edileceğine, büyük bir ortaklık yapılacağına, bir sebeple kendisine ve ailesine çok dikkat etmesi gerektiğine aksi halde içlerinden birinin bir şekilde zarar göreceğine delalet etmektedir.

Kahve falında uzayan bitki görmek onun da bu duruma içerlemesine, insanlara karşı güvenini kaybetmesine ve kendisini onlara kapatmasına neden olacağına, sıkıntılı ve sorunlu günler geçireceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir