AnaSayfa / Genel / Kahve falında bitki çayı görmek

Kahve falında bitki çayı görmek

Kahve falında bitki çayı görmek rakiplerin üzüleceğine, duraklama yaşanacağına, elinin bollaşacağına, işlerine bereket geleceğine, hayalini kurduğu şeylere kısa bir zaman içinde ulaşacağına, fal sahibinin hayatını idame ettirmekte büyük zorluk yaşayacağına, herkesin sevdiği, saydığı ve tanıdığı biri olacağına, mal mülk edineceğine, ticaretinin genişleyeceğine, kazancının çoğalacağına, sorunların üzüntülere neden olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında bitki çayı gördüyseniz:

  • İşiniz insanlarla ikili ilişkilere dayanıyorsa o zaman işiniz biraz daha zor olabilir.

Kahve falında bitki çayı ikram etmek kendisine zafer getirecek yatırımlara gireceğine, iş konusunda kısmetin açılacağına ve üzüntü duyulan bir durumdan ötürü yaşanan tartışmaların biteceğine yorulur.

Kahve falında bitki çayı içmek başarılı çalışmalara imza atacağına, hayallerini ve hedeflerini gerçekleştirmek için attığı adımların amacına ulaşmayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında bitki çayı görmek aile hayatında yaşanacak tartışmaların ve sorunların sona ereceğine, özellikle başkalarının gözünde güzel olmak ve değerli bulunmak için çaba harcanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında bitki çayı demlemek işlerinin gün geçtikçe daha iyi bir hale geleceğine, çok rahat edeceği ve kendisini büyük mutluluklar içinde bulacağı bir döneme gireceğine, ortak olarak çok büyük bir projeye gireceğine, zenginlik kazanacağına, yapılan çalışmaların kıskanan kişiler tarafından baltalanmaya çalışılacağına inanılır.

Kahve falında bitki çayı yapmak kardeşlerden biri ile bir yola gidileceğine, kıskançlık yapan birinin haneden uzaklaştırılacağına, kardeşler ya da eşler arasındaki tartışmaların sona ereceğine işaret etmektedir.

Kahve falında bitki çayı almak kendisi için isabetli adımlar atacağına, gücünü ve iyi izlenimini de kaybedeceğine delalet eder.

Kahve falında bitkilerle konuşmak hasta olarak bile çalışmaya devam edeceğine, dileklerin kabul olacağına, hayallerin yakın bir zaman içinde gerçeğe döneceğine delalet etmektedir.

Kahve falında yeşil bitki sulamak çirkin sözler işitileceğine, elinde bulunan bir miktar kazancı kısa süre içinde harcayacağına, çok daha büyük kazanç sağlayacak bazı işlere girmek için sevdiği bazı şeylerden vazgeçeceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir