AnaSayfa / Genel / Kahve falında salatalık bitkisi görmek

Kahve falında salatalık bitkisi görmek

Kahve falında salatalık bitkisi görmek kazancının eksilmeyeceğine, ticaretinin de bozulmayacağına, hayırlı bir kişi ile evlilik yoluna girileceğine, yakın bir zamanda çocuk sahibi olunacağına, bazı maddi problemler yaşayacağınıza, sakinlik ve huzur içinde geçen yaşantısının alt üst olacağına, kimseden korkmayacağına, işlerin çok ters gitmeye başlayacağına, yaşamın kolaylıklar içinde geçeceğine, aile bireylerinden birine iş kurulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında salatalık bitkisi gördüyseniz:

  • Genelde gelişmeler lehinize ilerliyor.

Kahve falında salatalık bitkisi görmek bolluğun ve bereketin daha önce hiç olmadığı kadar artacağına, ailesi ile arasının düzeltileceğine ve yakın bir zaman içinde hayalleri süsleyen bir eve sahip olunacağına yorulmaktadır.

Kahve falında bitki çayı ikram etmek aile hayatında çok mutluluk verici ve çok büyük hayırlara vesile olacak haberler alacağına, ardı ardına sıkıntıların baş göstereceğine alamet eder.

Kahve falında filizlenmiş bitki görmek ağız tadını, neşesini kaybedeceğine, afiyette giden düzeninden olacağına, sorunların sürekli artacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında patlıcan bitkisi görmek kendisine çok büyük zarar veren durumların sona ereceğine, hiç beklenmeyen bir anda çok hoş ve çok tatlı birisi ile bir ilişkiye başlanacağına, çok güzel ve büyük bir düğünün ardından mutlu ve huzurlu bir yuva kurularak çok mutlu bir hayat sürüleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında biber bitkisi görmek hem geleceğinin güzel olacağına, hem de sağlığının ve neşesinin yerine geleceğine, sevinçten deyim yerindeyse havalara uçacağına işaret etmektedir.

Kahve falında toprak ve bitki görmek eline geçecek haram bir maldan ötürü çok sıkıntı çekeceğine, atılacak adımlarla en doğru kararın verileceğine işarettir.

Kahve falında uzayan bitki görmek hem tecrübe hem de sermaye kazanacağına, çok büyük kazanç elde edeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kısa bir zaman içinde kurtulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında saksıda yeşil bitki görmek engellere takılmadan kolayca kariyer sahibi olacağına, elinde avucunda olanı yitireceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir