AnaSayfa / Genel / Kahve falında çiçeksiz bitki görmek

Kahve falında çiçeksiz bitki görmek

Kahve falında çiçeksiz bitki görmek rahatsızlık duyulan konularda büyük atılımlar yapılacağına, dertlerin son bulacağına ve çok hayırlı ve bol kazançlı bir işe girileceğine, büyük bir projenin başına geçileceğine, günü birlik kazanç elde edeceğine, geçiminin ve gelirinin sürekli olmayacağına, hayatının alt üst olacağına, akrabalardan birinin ısrarı ile kurulacak bir dostluk sayesinde yeni fırsat kapılarının açılacağına, kısa süre içinde büyük atılımlar gerçekleştireceğine, esenliği bulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında çiçeksiz bitki gördüyseniz:

  • Bazı kişilere yaptıkları hesapların yanlışlığını veya ne kadar mantıksız planlar yaptıklarını yüksek sesle dile getirmek niyetinde olabilirsiniz.

Kahve falında çiçeksiz bitki görmek imkanlarının genişleyeceğine, saygı değer bir konuma çıkacağına, meslek hayatının her daim zaferlerle dolacağına ve hayallerinin peşinde koşmaktan bir an olsun vazgeçmeyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında bitki çiçek görmek yaşadığı aksiliklerin ortadan kalkacağına, yaşanan bir hastalık varsa eğer şifa bulunacağına, uzun zaman önce yapılmış ve sürekli vicdan azabı çekilmesine sebep olan şeylerden ötürü fal sahibinin tövbe istiğfar edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında deniz bitkisi görmek yakın bir kimsenin işle ilgili yapacağı bir yorumdan ötürü moralin iyice bozulacağına, sorunların ve sıkıntıların aşılacağına delalet eder.

Kahve falında yeşil bitki yemek borçlarının biteceğine, herhangi bir sağlık sorunu varsa eğer şifa bulacağına, borçlarını ödeyeceğine, hanesinde rızkın, nimetin ve kazancın artacağına alamet etmektedir.

Kahve falında bitkiler görmek toplumu ilgilendiren bir konuda yetkilendirileceğine ve kalabalık ortamlarda hitabet yapacağına, türlü üzüntüler ile karşılaşılacağına rivayet eder.

Kahve falında uzayan bitki görmek maddi ve manevi olarak büyük kazançlar elde edeceğine, bir sebeple fal sahibinin çok üzüleceğine ve neredeyse hasta olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında mısır bitkisi görmek en basit olayların bile büyük birer problem haline geleceğine, yarınları için umutlarını kaybetmeyeceğine işarettir.

Kahve falında kuru bitki görmek hayallerini gerçekleştireceğine, hedeflerine ulaşacağına, büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, tüm sıkıntıların ve sorunların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir