AnaSayfa / Genel / Kahve falında bitki dikmek

Kahve falında bitki dikmek

Kahve falında bitki dikmek herhangi bir kaza ile ya da başka bir sorunla karşılaşmayacağına, günden güne daha büyük başarılar kazanacağına, bazı ortak işlere gireceğine, çektiği acıların ve zorlukların son bulacağına, hiçbir zaman yüksek bir mevkiye gelemeyeceğine, bir sebeple çok büyük sıkıntılar yaşayacağına, çok sıkıntılı zamanlar geçireceğine, çok hayırlı ve kazançlı çalışmalar yapacağına, nezaket sahibi bir kişi olunması sayesinde büyüklerden ve akranlardan saygı görüleceğine, kimseye el açmadan yaşayacağına ve gelirinin hayat boyu kendisini rahat ettireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında bitki dikmek gördüyseniz:

  • Davranışlarınıza dikkat etmelisiniz.

Kahve falında saksıya bitki dikmek hayırlı bir şekilde başlayan işlerin zarar verici bir hale geleceğine, yaşam tecrübesi edineceğine inanılır.

Kahve falında yeşil bitki dikmek kafasını toparlayacağına, hayalini kurduğu şeylere kısa bir zaman içinde ulaşacağına yorulur.

Kahve falında bitki dikmek makbul olan yaşam tarzını seçeceğine, hayatının geri kalan döneminde yalnız olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında toprağa bitki dikmek hayırlı ve güzel işlere imza atacağına ve bu sayede uzun yıllardan beri büyük bir özlemle gerçekleşmesini beklediği hayallerinin yakın bir zamanda çok güzel gelişmeler eşliğinde gerçekleşeceğine, bir anda yokluğa düşüleceğine tabir olunur.

Kahve falında topraktan bitki dikmek sorunlarını çözüme kavuşturacağına ve atacağı doğru adımlar sayesinde çok güzel günler göreceğine, prensiplerinden asla taviz vermeden dimdik ayakta kalıp, düşmanlarına karşı zayıflık göstermeyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında saksı bitkisi görmek evlatlarından hayır bulacağına ve ailesinin genişleyeceğine, işyerine ve haneye bolluk ve bereket geleceğine tabir olunur.

Kahve falında bitki çayı demlemek kendisini kısa yoldan rahat ve lüks bir hayata kavuşturacak bir meslek edineceğine bu sayede kolay, keyifli ve eğlenceli bir yaşamı olacağına, çalışmaların tek parça halinde zor bir şekilde değil aksine parçalar halinde ve daha kolay gerçekleştirileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında yeşil bitki ekmek işlerinin eskisinden daha iyi olacağına, manevi olarak çok güzel ve huzurlu bir döneme girdiğine ve yakın bir zaman içinde daha iyi yerlere geleceğine, daha sonra iş konusunda uzun yıllar büyük tecrübeler edinmiş bir kişi ile bir işbirliği içine gireceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir