Kahve falında hasta kaplumbağa görmek

Kahve falında hasta kaplumbağa görmek işinde büyük zaferler elde edeceğine, uzun zamandan beri yaşanan sıkıntıların yakında sona ereceğine, çok daha iyi bir duruma gelineceğine ve mutlu olunacağına, kazancın her kuruşunun helal olduğuna ve kısmet geleceğine, her zaman el üstünde tutulacağına, sıkıntılı ve sorunlu günler geçireceğine, can sıkıcı haberler almaya, kendisini çok kötü ve yalnız hissedeceği bir döneme gireceğine, içinde bulunduğu kötü durumdan kurtulmak için bazı kişilerden destek isteyeceğine, ancak sevdiği bir iki kişi dışında kimsenin yardımcı olmayacağına, iyi günler yaşayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında hasta kaplumbağa gördüyseniz:

  • Ev, emlak gibi konularla ilgileneceksiniz.

Kahve falında hasta kaplumbağa görmek umutlarını kıran ve yaşama karşı isteksiz yapan problemlerinden de kurtulmasını bileceğine, büyük bir zenginliğe sahip olunacağına, sorumsuz bir kişiye haddinin bildirileceğine yorulur.

Kahve falında evde kaplumbağa beslemek nazara geleceğine, hayatının ve işlerinin yoluna gireceğine, onu başarısız eden sorunların ortadan kalkacağına işarettir.

Kahve falında kaplumbağanın öldüğünü görmek yaşamınızın ileriki dönemlerinin çok güzel geçeceğine, o kişiyi istese de hayatından çıkaramayacağına delalettir.

Kahve falında banyoda kaplumbağa görmek bir sebeple işsiz kalınacağına, önemli ve saygın birinden yardım alacağına delalet eder.

Kahve falında kırmızı kaplumbağa görmek projelerin büyük başarılar kazandıracağına, büyük başarılar elde edeceğine ve çok uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeylere kısa bir zaman içinde çok uğraş vermeden kavuşacağına delalettir.

Kahve falında altın kaplumbağa görmek şükredeceğine, büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında iki tane kaplumbağa görmek iş konusunda büyük atılımlar yapılacağına, onları gücendireceğine ve çok kıracağına inanılır.

Kahve falında kaplumbağa hediye almak zamanla kişinin hayalini bile zorlayacak kadar güzel günler geleceğine, müşterilerin ya da siparişin çoğalacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir