AnaSayfa / Genel / Kahve falında kaplumbağanın uçtuğunu görmek

Kahve falında kaplumbağanın uçtuğunu görmek

Kahve falında kaplumbağanın uçtuğunu görmek yöneticilik koltuğuna oturacağına, iyi ruh halinin bozulacağına, yüreğinin sıkılacağına ve mutsuzluğunun tüm hayatını etkileyeceğine, ancak eldeki bazı şeyleri kaybettikten ya da onlardan kısa bir süre ayrı kaldıktan sonra kıymetinin anlaşılacağına, ekmeğinin hiç kesilmeyeceğine, birden fazla uğraşı olduğu için konsantrasyon sorunları yaşayacağına, çektiği sıkıntıları yakın bir zaman içinde hiçbir sorun yaşamadan ortadan kaldıracağına, iş hayatında çok iyi yerlere geleceğine, sert bir tutum sergilenmesinden ötürü büyük bir zarara uğranılacağına, tekin olmayan kimselerle hareket edeceğine inanılır.

Kahve falında kaplumbağanın uçtuğunu gördüyseniz:

  • İlerlediğiniz alanda yeni şeyler öğrenme fırsatı da bulabilirsiniz.

Kahve falında uçan kaplumbağa görmek bekar ise karşısına çıkacak bir kısmete kalbini kaptıracağına, çok büyük başarılar kazanacağına, elinde bulunan imkânlar ile çok seveceği bir hayata merhaba diyeceğine rivayet eder.

Kahve falında kaplumbağanın uçtuğunu görmek onlara çok bağlı olacağına, büyük tartışmalar ve sorunlar yaşayıp aile bireyleri ile tartışma noktasına geleceğine işaret eder.

Kahve falında kaplumbağa beslediğini görmek ailesinin gerekli tüm ihtiyaçlarını giderebilecek maddi ve manevi güce erişeceğine, kötü bir arkadaşın oyununa gelineceğine yorulmaktadır.

Kahve falında yeni doğmuş kaplumbağa görmek dışarıda yemek yemeye ve eğlenmeye fırsat bulacağına ve böylece hayatın kendisi için çok daha keyifli hale geleceğine, maddi imkânların günden güne artması sayesinde hayır getirecek yollara girileceğine rivayet eder.

Kahve falında kaplumbağa kurtarmak işinde çok önemli noktalara gelmeyi başaracağına, bunun sonucunda da üzülüp sıkıntı yaşayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kocaman kaplumbağa görmek dileğinin ve isteklerinin yerine geleceğine, gelecek ve geçim kaygısının başlayacağına, moralinin bozulacağına ve yaptıklarının kendisini tatmin etmemesi nedeniyle, kendisine olan sevgisini ve saygısını da kaybedeceğine rivayet eder.

Kahve falında kaplumbağa doğurmak çocukları ve torunları ile güzel günler geçireceğine, hayatının ve işlerinin yoluna gireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında su kaplumbağa yavrusu görmek üzüleceğine ve borçlanacağına, huzur ve saadet bulacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir