AnaSayfa / Genel / Kahve falında sürü otlatmak

Kahve falında sürü otlatmak

Kahve falında sürü otlatmak maddi manevi zengin bir yaşam sürüleceğine, maaşta azalmaya veya işten çıkarılmaya yorumlandığı gibi, para konularında talihsizliklerin peş peşe geleceğine, bu dönemde kesinlikle yatırım yapılmamasının uygun olacağına, planlarının işe yarayacağına, işlerinin günden güne azalacağına, maddi olarak çok zarara uğradığı bir sırada hiç beklemediği bir yerden çok büyük bir kazanç elde ede edeceğine ve bu sayede sorunlarını ortadan kaldıracağına, sıkıntıya düştüğü anlarda hemen herkesin yardıma koştuğuna, maddi ve manevi açıdan hiçbir sıkıntı çekmeyeceğine, kısa zamanda çok iyi işlere imza atacağına, özel hayattan yana mutluluk verecek gelişmelerin yaşanacağına, işlerinin artacağına, elinde bulunan imkânların bollaşacağına, çok güzel bir mevkiye geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında sürü otlatmak gördüyseniz:

  • Yakın çevrenize dikkatli bakmanızda fayda var.

Kahve falında kuzu sürüsü otlatmak kaybetme ve başarısız olma korkusuna yakalanacağına, kişinin işlerinin de sağlığının da iyi olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında koyun sürüsünü otlatmak hak yolunda bir yaşam süreceğine, kendi işinin başına geçip kendi patronu olacağına inanılır.

Kahve falında sürü otlatmak anne baba hayır dualarının alınacağına, geçim derdinin biteceğine ve kişinin sağlığını geri kazanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında koyun sürüsü otlatmak kesesinin her daim dolu kalacağına, büyük başarılara imza atılacağına işaret eder.

Kahve falında keçi sürüsü otlatmak işinde de istediği başarıyı yakalayacağına, malının ve parasının çoğalacağına, en yüklü borçlarının rahatlıkla ödeneceğine işaret etmektedir.

Kahve falında sığır sürüsü otlatmak çok güzel ve hayırlı işlere gireceğine, tüm endişe ve üzüntülerinden kurtulacağına, büyük bir boşluğa düşeceğine, çok büyük bir üzüntü duyacağına alamet etmektedir.

Kahve falında sararmış ot görmek beklediği olumlu bir haber üzerine rahat bir nefes alacağına, deyim yerindeyse arapsaçına döneceğine işarettir.

Kahve falında yeşillik ot görmek işinde de büyük başarılara imza atacağına, yaşamınızın büsbütün farklılaşacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir