AnaSayfa / Genel / Kahve falında kuzu sürüsü otlatmak

Kahve falında kuzu sürüsü otlatmak

Kahve falında kuzu sürüsü otlatmak maddi ve manevi olarak sorunlarla boğuşulacağına, sevilen bazı kişilerden ya da iş arkadaşlarından ihanet görüleceğine, eş, dost  ya da akrabalardan biri sayesinde bir zararın telafi edileceğine, tartışmaların sona ereceğine, sağlıklı ve mutlu bir kişi olunacağına, girdiği bütün işlerde kendisini ispatlayacağına, işlerin sarpa saracağına ve zarar edileceğine, hayatındaki pürüzleri düzelterek yepyeni bir yaşam sayfası açacağına, işine olan bağlılığının zarar göreceğine, ofisteki ağız tadının kaçacağına, rahatının yerine geleceğine ve psikolojisinin yaşadığı güzel olaylar sayesinde daha iyi olacağına, sağlık sorunları varsa düzeleceğine rivayet eder.

Kahve falında kuzu sürüsü otlatmak gördüyseniz:

  • Her şeyi bir kenara bırakıp işinize konsantre olmalısınız.

Kahve falında kuzu sürüsü otlatmak bundan sonra başına gelebilecek hiçbir olaydan ötürü isyan etmeyeceğine ve olaylara daha farklı ve olumlu bir bakış açısı takınacağına, yolunda azimle ilerleyecek olan kişinin her zaman inandığı gibi yaşayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında koyun kuzu otlatmak hayırlı bir kısmetle tanışılacağına, hem istediği her şeyi gerçeğe çevireceğine hem de ailesini mutlu edeceğine, üzüntü duyduğu konuları kendi imkânları ile düzeltmeye çalışacağına delalet eder.

Kahve falında kuzu kulağı otu görmek adımların çok iyi bir yol açacağına, çok büyük konuşan veya başkalarını kınayan kişilerin başlarına aynı durumların geleceğine işaret eder.

Kahve falında kuzu otlatmak yönetici vasıflı bazı kişilerin dikkatini çekeceğine, yükseleceğine, ilerleyeceğine alamet ederken aile içinde sözü geçen, sayılan ve sevilen kimse olacağına işarettir.

Kahve falında kuzuya ot vermek esenliğe kavuşacağına, işlerinin hiç olmadığı kadar iyi bir hal alacağına alamet eder.

Kahve falında koyun kuzu sürüsü görmek iş hayatında herkesin saygı gösterdiği bir kişi olacağına, sevdikleri ile mutluluk dolu anlarını paylaşacağına delalettir.

Kahve falında yavru kuzu sürüsü görmek borçların kolaylıkla kapanacağına, huzurun ve sükûnetin geleceğine, kendisini mutsuz eden kişilerden ve olaylardan uzak duracağına alamet eder.

Kahve falında koyun ve kuzu sürüsü görmek kısmetlerle dolu günlerin geleceğine, birçok sıkıntılı ve zor duruma düşeceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir