AnaSayfa / Genel / Kahve falında sığır sürüsü otlatmak

Kahve falında sığır sürüsü otlatmak

Kahve falında sığır sürüsü otlatmak bir sebeple gün geçtikçe daha büyük zararlar edeceğine, dedikoduların ve karalamaların son bulacağına, itibar kaybedeceğine, teklifi kabul etmesi sayesinde havalara uçulacağına, sevdiği insanlar için tüm imkanlarını seferber edeceğine, eş, dost ve akrabanın işlerine yardım edileceğine, işlerinin yoluna gireceğine, düzeninin yeniden sağlanacağına, kişinin yapılandırdığı tüm olumlu şeylerin üzerine gölge düşeceğine ve iş konusunda da gelirlerinin azaldığı, borçlarının arttığı bir dönem yaşayacağına alamet eder.

Kahve falında sığır sürüsü otlatmak gördüyseniz:

  • İlişkilerde özel alan ihtiyacı artabilir veya gizli ilişkiler ya da iş birlikleri söz konusu olabilir.

Kahve falında sığır sürüsü otlatmak ele geçen fırsatlar sayesinde çok mutlu olayların gerçekleşeceğine, sıkıntılı ve üzüntülü günlerin mutluluk dolu gelişmeler sayesinde son bulacağına, işlerin çok hayırlı bir hal alacağına, sıkıntıların ve sorunların sona ereceğine yorulmaktadır.

Kahve falında sığır otlatmak eline geçen bütün işleri kara geçireceğine, yardım isteyen kişilere yardım edileceğine ve hayır duaları alınacağına yorulur.

Kahve falında kara sığır sürüsü görmek yetenekleri ile ön plana çıkacağına, iyilik bulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında sığır sürüsü görmek hasta ise bakacağına, hayallerin gerçeğe dönüşeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında bir sürü sığır görmek kazancının eksileceğine ve bu nedenle hane içinde kıtlık yaşayacağına, başkalarının özel hayatına karışıp sonrasında olayların kontrolden çıkmasına sebep olunacağı, işgüzar davranışlar ve sözler nedeni ile dışlanıp, yalnız kalınacağına işaret eder.

Kahve falında çiğ sığır eti görmek beklediği haberin gelmeyeceğine, moralinin yükselmesini sağlayacak değişimlerin meydana geleceğine rivayet eder.

Kahve falında sığır kesildiğini görmek büyük başarılar ve ödüller ile dönülmesi durumunda ödülden pay verileceğine, yeni çalışmalar ve yeni fikirlerle döneceğine, bu sayede daha çok kazanç elde edeceğine ve bu kazançla istediği diğer şeylere sahip olacağına işaret eder.

Kahve falında ölmüş sığır görmek fal sahibinin her muradının gerçek olacağına, kendisini çok zor durumların içinde bulacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir