AnaSayfa / Genel / Kahve falında koyun sürüsü otlatmak

Kahve falında koyun sürüsü otlatmak

Kahve falında koyun sürüsü otlatmak elinde avucunda ne varsa büyük kısmını bu yüzden kaybedeceğine, fal sahibinin de şölen tadında günler yaşayacağına, hayal kırıklıklarının çıkacağına ve yaşamının bir anda deyim yerindeyse fırtınalı bir denize dönüşeceğine, sıkıntı ardından huzurlu ve mutlu günlere, zor da olsa bazı kararlar vereceğine, işine ve ailesine daha bir sıkı sarılarak, hayatına kaldığı yerden çok daha güçlü şekilde devam edeceğine, bazen sıkıntı ve zorluk çekileceğine bazen de her şeyin güllük gülistanlık olacağına, zararın bir türlü telafi edilemeyeceğine, yapılan çalışmaların heba olacağına yorulur.

Kahve falında koyun sürüsü otlatmak gördüyseniz:

  • Maddi açıdan şanslısınız.

Kahve falında koyun sürüsü otlatmak aile hayatı ile ilgili bazı musibetlerle karşılaşacağına, büyük sıkıntılar ve üzüntüler yaşanacağına alamet eder.

Kahve falında koyun sürüsünü otlatmak sorunlara çözüm yaratacak biriyle iş ortaklığı kurulacağına, kazancın artacağına, şöhretli biri olunacağına ve işlerin uzun süre boyunca böyle devam edeceğine, iş ile ilgili problemlerden ötürü çok büyük zorluklar yaşayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında keçi sürüsü otlatmak kazançlı kapıların açılacağına, sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, verilen emeklerin karşılığının fazlasıyla alınacağına alamet eder.

Kahve falında sığır sürüsü otlatmak içinden çıkılamaz gibi görünen sorunların yakın bir zaman içinde çözüme kavuşacağına ve büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, mevlit okutacağına işaret eder.

Kahve falında sürü otlatmak sağlığının ve moralinin bozulacağına, işlerine gösterdiği ilgi ve özenin azalacağına bu nedenle de başarısının düşeceğine, aydınlık bir döneme girileceğine, zararların telafi edileceğine, hayallerin gerçekleştirileceğine, evlat sahibi olunacağına işarettir.

Kahve falında kuzu sürüsü otlatmak sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde hayırlısı ile kurtulacağına, götürüsünün, getirisinden daha fazla olacağına işarettir.

Kahve falında koyun keçi otlatmak onlar sayesinde moral bulacağına, neşeleneceğine, problemlerinin çözüleceğine işarettir.

Kahve falında koyun kuzu otlatmak yeni bir işe gireceğine, kötü kişilerden uzak durulacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir