AnaSayfa / Genel / Kahve falında sararmış ot görmek

Kahve falında sararmış ot görmek

Kahve falında sararmış ot görmek iş hayatında hiç beklenmeyen bir atılım yapacağına, çalışkanlığı ve dürüstlüğü ile herkesi hayran bırakacağına, uzun zamandan beri kafasında kurduğu projelerin gerçekleştirilemeyeceğine, uzak bir yerden kötü haberler geleceğine, bu yüzden aile hayatında çok büyük bir üzüntü yaşanacağına, şansının açılacağına, kısmetlerinin artacağına, kişinin mutlu olmasını sağlayacak fırsatlar elde edeceğine, eline geçen bütün fırsatları çok iyi değerlendireceğine ve böylece uzun zamandan beri hayal ettiği her şeye çok büyük çaba sarfetmeden kavuşacağına, sadece kendisini düşüneceğine, rakiplerini geride bırakacağına, terfi edeceğine, umutsuzluğundan ve üzerindeki ağırlığından kurtulmayı başaracağına tabir olunur.

Kahve falında sararmış ot gördüyseniz:

  • Evinizde veya yaşam tarzınızda olumlu değişiklikler yapabilirsiniz.

Kahve falında sararmış ot görmek sinsi bir düşmanınızın farkına varacağınıza, belki de hayatının aşkını bulacağına rivayet eder.

Kahve falında sararmış otlar görmek maddi açıdan büyük bir sıkıntı vereceğine, eşler arasında bazı sürtüşmeler yaşanacağına, başarısına engel olacak kimseleri de bertaraf edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında sararmış saç görmek karşılığında bolluk, bereket ve zenginlik bulacağına, rızkın gittikçe azalacağına alamet etmektedir.

Kahve falında sara krizi görmek onların bir dediğini iki etmeyeceğine, çıkılacak bir iş seyahatinin ardından başarılı bir ortaklığa girileceğine, bu ortaklık sayesinde yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, kaçırılan fırsatlardan daha iyilerinin elde edileceğine ve dostlarla ve aileyle çok mutlu olunacağına işaret etmektedir.

Kahve falında diş sararması görmek hayırlı olarak başlayan işlerin çok sıkıntı yaratacak kadar kötü bir duruma döneceğine, herhangi bir zarar yaratmadan hızlı bir şekilde biteceğine delalet eder.

Kahve falında sara nöbeti geçirdiğini görmek geçimin daha kolay hale geleceğine, imkânlarını kaybedeceğine tabir olunur.

Kahve falında birinin dişlerini sararmış görmek bolluğa ve berekete kavuşacağına, işlerinin günden güne azalacağına işaret etmektedir.

Kahve falında sararmış tarla görmek gelecekte daha dirayetli biri haline geleceğine, babanın ya da amcanın çok ağır bir hastalığa yakalanacağına ve vefat edeceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir