AnaSayfa / Genel / Kahve falında suriyeyi görmek

Kahve falında suriyeyi görmek

Kahve falında suriyeyi görmek maddi olarak büyük bir kayıp verileceğine, lüks, konforlu, rahat, zahmetsiz ve çilesiz bir hayat yaşayacağına, ticaret ehli olacağına, kolaylık sağlayacağına, yapılan yardımların hayır duası olarak geri döneceğine, sorunların tamamen çözüme kavuşacağına ve rahata erileceğine, bir sebeple insanlarla arasına büyük bir mesafe koyacağına, bir sebeple maddi bir kaynak bulunup çeşitli harcamalar yapılacağına, zorlukların ve zorunlulukların kısa süre içinde ortadan kalkacağına, sıkıntılı geçen ve çok büyük zararlara sebep olan bir dönemin kapanacağına ve hayırlı bir işe girileceğine alamet eder.

Kahve falında suriyeyi gördüyseniz:

  • Tahmin edilmesi zor hareketleri olan ya da güvenilmez kişilerden uzak durun.

Kahve falında sur sesi duymak eşi tarafından yüceltileceğine, aradığı aşkı bulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında diyarbakır surlarını görmek yaşayacağınız olumsuz gelişmeler nedeni ile neşenizin kaçacağına ve moralinizin bozulacağına, atılan adımlar sayesinde çok daha iyi bir duruma geçileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında suriyeyi görmek yepyeni ve kazançlı fırsatlar yakalanacağına, çalışkan bir kişi olunacağına işaret etmektedir.

Kahve falında sur kapısı görmek sayılacağına ve sevileceğine, berekete ve bolluğa kavuşulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında eski sur görmek kişisel problemlerini çözeceğine, geçmişte yaşadığı acıları unutacağına, aile bireylerinin mutlu olacağına alamet eder.

Kahve falında sur üflendiğini görmek elde etmek istediği başarıyı ve zaferi elde edeceğine, hedeflerini tabir yerindeyse on ikiden vuracağına, ekmeğine ve adına leke sürecek işler yapacağına ve bu işlerden kazanç elde edeceğine delalet eder.

Kahve falında sur görmek yatırılmış olan tüm parasının kar edeceğine, birçok konuda tecrübe sahibi bir kişi ile birlikte yola çıkacağına alamet etmektedir.

Kahve falında suriyeli görmek yakın bir dostla ters düşüleceğine, her zaman salih kişilerle birlikte olacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir