AnaSayfa / Genel / Kahve falında suriyeli görmek

Kahve falında suriyeli görmek

Kahve falında suriyeli görmek sevilen bir kişi ile ters düşüleceğine, maddi olarak çok zarara uğradığı bir sırada hiç beklemediği bir yerden çok büyük bir kazanç elde ede edeceğine ve bu sayede sorunlarını ortadan kaldıracağına, kısaysa da ömrün kısa süreceğine, iş güç sahibi olacağına, maddi anlamda zarar edeceğine, üzüleceğine, yıpranacağına, taşıyamayacağı ve kaldıramayacağı yükümlülükler üstleneceğine, hesap etmeden büyük ve önemli işlere atılacağına, kırgınlık yaşanacağına, eğer bu falı kapatan kimse müşkül bir durumda ise yakın zamanda tüm sıkıntılardan kurtularak feraha ereceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında suriyeli gördüyseniz:

  • Belirsizliklerin planlarınızı bozmasına izin vermemelisiniz.

Kahve falında surlar görmek kişinin sadece kazancının değil aynı zamanda rütbesinin de yükseleceğine, kariyerinde aşama kaydedeceğine, yönetici makamına oturacağına inanılır.

Kahve falında sur sesini duymak aile içinde de tartışma yaratacak kararlar alınacağına, yapılan yardımların hiçbir şeye yaramayacağına delalettir.

Kahve falında sur sesi duymak girişilen çalışmaların maddi ve manevi açıdan zarar vereceğine, insanların güvenini kazanacağına, çok mutlu olacağına, sevilip sayılacağına, sıkıntılı olduğu durumlarda etrafındaki insanlardan destek alabileceğine inanılır.

Kahve falında surlara tırmanmak kötü yollara gireceğine, mevki kaybına uğrayacağına işaret eder.

Kahve falında sur üflendiğini görmek manevi ve ailevi sorunların gün geçtikçe büyüyeceğine, işlerinin çok hayırlı bir şekilde ilerleyeceğine işarettir.

Kahve falında beyaz araba surmek yaşadığı sıkıntılı günlerden ötürü kendisini işine veremeyen fal sahibinin, çok büyük zarar edeceğine ve bu zararı kapatmak için daha çok çalışmak zorunda kalacağına, güleceğine, keyifleneceğine ve neşeli olacağına rivayet eder.

Kahve falında surlara çıkmak gayrimenkul işine girileceğine, maddi ve manevi açıdan çok iyi bir duruma gelineceğine, rahat bir işe girişle birlikte evlilik konusunda bir karar vereceğine, yurtdışından gelen bir destek sayesinde istenen amaçlara ulaşılacağına yorulur.

Kahve falında suriye görmek atılacak bütün adımların hayırlı yollar açacağına, zor zamanların, sıkıntıların ve musibetlerin sona ereceğine, kusurlu ve eksik yanlarının giderek çoğalacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir