AnaSayfa / Genel / Kahve falında sur üflendiğini görmek

Kahve falında sur üflendiğini görmek

Kahve falında sur üflendiğini görmek onların güvenini sarsacağına, ayağının tökezlemeyeceğine, iyi niyetlerle attığı adımların takdir göreceğine ve fal sahibinin arkasından dua edenlerin çoğalacağına, elindeki birikimleri değerlendirip yeni bir ev satın alacağına, cebinden parasının eksilmeyeceğine, harcadığının yerine hep daha fazlasının geleceğine ve etrafının da her zaman kalabalık olacağına, yaşamının en önemli zamanlarının da deyim yerindeyse kurban edilmiş olacağına, maddi ve manevi zarara uğranacağına, işlerin büyük bir açmaza gireceğine, hatta kalplerinin kırılacağına ancak her şey düzeldikten sonra bu kişilerin kalbinin kırıldığının fark edileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında sur üflendiğini gördüyseniz:

  • Keyifle olayları başlatabilirsiniz.

Kahve falında beyaz araba surmek taş kalpli kişilerle muhatap olacağına, sorunların ardı ardına geleceğine işaret eder.

Kahve falında surlara tırmanmak parasızlıkla, yoklukla ve gözyaşıyla geçen günlerini de geride bırakacağına, gelirinin artacağı, konforunun ve lüksünün yerinde olacağı, elinin şimdiye kadar hiç görmediği kadar para göreceğine ve malının da aynı oranda artacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yüksek sur görmek verilen sözlerin yerine getirilemeyeceğine, ona emek vereceğine, tüm saf duyguları ve iyi niyetiyle onu yanında barındıracağına rivayet etmektedir.

Kahve falında suriyeli görmek aile bireyleri arasında zaman zaman başgösteren tartışmaların kısa süre içinde sona ereceğine, eğer maddi bir durumsa elinde olan ne kadar para varsa bu kişi için harcayarak daha kötü bir duruma düşmesine ve daha fazla sıkılmasına engel olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında tarihi sur görmek bereketli bir yaşama sahip olunacağına, daha önce hiç sevinmediği kadar sevineceğine yorulmaktadır.

Kahve falında sur görmek bir sebeple kendisini çok kötü hissedeceğine, yaşamsal alanlarda her türlü güvenliğin sağlandığına, düşmanlardan uzak, huzurlu ve güzel bir geleceğe adım atılacağına delalettir.

Kahve falında surlara çıkmak kırmızı kostüm kiralamak ise alınacak kötü bir haber nedeniyle uzun süre sıkıntı içine düşüleceğine, saman altından su yürüterek menfaat elde etmeye çalışacağına delalet eder.

Kahve falında sur kale görmek kişiye hep umut olacağına ve iyilik getireceğine, aile bireyleri ilgili olarak sevinçli bir haber alınacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir