AnaSayfa / Genel / Kahve falında sur kapısı görmek

Kahve falında sur kapısı görmek

Kahve falında sur kapısı görmek anne babayla tatsızlık yaşanacağına, maddi ve manevi açıdan büyük zarar getireceğine, hayallerinin gerçek olacağına, grip ya da nezle dışında hiçbir illet hastalığa yakalanmayacağına, mali sorunlarının çözüleceğine, geçim derdinin de ortadan kalkacağına, hiç beklemediği bir anda arka arkaya çok güzel gelişmeler yaşayacağına, yediğinin önünde yemediğinin arkasında olacağına, gönlünün ferahlayacağına, hayatının düzene gireceğine yorulur.

Kahve falında sur kapısı gördüyseniz:

  • En iyi durumda bile aldatılma korkusu duymanız olasıdır.

Kahve falında sur kapısı görmek meslek hayatında fark edilir şekilde aşama kaydedeceğine ve terfi alacağına, zorlukların ve sorunların aşılacağına, engellerin ortadan kalkacağına, falı kapatan kişinin güç, kudret sahibi olacağına, maddi olarak çok ileri düzeye geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında suriye görmek zararlı kişiler yüzünden büyük sıkıntılar çekileceğine, kafasındaki tüm soru işaretlerine de cevap bulacağına işarettir.

Kahve falında sur görmek maddi olarak zarar edileceğine, huzurlu aile ortamının yaşananlardan dolayı bozulacağına işarettir.

Kahve falında surlara tırmanmak gidilen yolda toplumun tanıdığı ve takip ettiği bir kişi olunacağına, talihinin günden güne açılacağına ve çok daha iyi işlere gireceğine işaret eder.

Kahve falında diyarbakır surlarını görmek çekemeyenlerin de çoğalacağına, kıskanılacak projelere imza atılacağına rivayet eder.

Kahve falında suriye sınırını görmek rakiplerin üzüleceğine, yapılan işte türlü zorluklarla karşılaşılacağına, sorunların ve sıkıntıların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, maddi açıdan çok rahat ve hayırlı yerlere gelineceğine işaret eder.

Kahve falında kale suru görmek günden güne daha büyük başarılar kazanacağına, beddua ve ah alacağına işarettir.

Kahve falında suriyeyi görmek yeni işler alma fırsatı elde edeceğine, kısa süre içinde büyük borçların altına gireceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir