AnaSayfa / Genel / Kahve falında eski sur görmek

Kahve falında eski sur görmek

Kahve falında eski sur görmek sıkıntıların ve stresin sona ereceğine, yüzünün güleceğine, sağlığının yerine geleceğine, hayatının güzelliklerle dolacağına, sevindirici ve mutluluk verici bir şey duymaya, sevdiği kişilerden birinin çok istediği bir şeyi gerçeğe çevireceğine, zararlı bir alışkanlığa başlanacağına, el attığı her işte çok büyük başarı kazanacağına, aile bireyleri arasında tatsız durumların yaşanacağına, maddi koşullarının çoğalması sayesinde maneviyatının da çoğalacağına işaret eder.

Kahve falında eski sur gördüyseniz:

  • Alışverişler veya pazarlıklar esnasında karşı koyulması zor teklifler söz konusu olabilir.

Kahve falında eski sur görmek onlarla hem gönül hem de fikir birliğine gireceğine, dayanışma içinde kalacağına, iyileşme göstereceğine alamet eder.

Kahve falında sur üflendiğini görmek çok kazançlı ve güzel işlere gireceğine, her işinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, yapacağı her işin çok büyük ilgi toplayacağına, iş ve mekan değiştireceğine rivayet eder.

Kahve falında survivor görmek zor zamanlar yaşanacağına, büyük adımlar atılacağına ve işlerde hiç beklenmeyen bir başarıya erileceğine, zararlarının yakın zaman içinde ortadan kalkacağına alamet etmektedir.

Kahve falında diyarbakır surlarını görmek aksiliklerin bitmek tükenmek bilmeyeceğine, çalışmaların bu sayede çok daha iyi bir hal alacağına, ancak daha sonra bir anda her şeyin altüst olacağına ve işe ve iş sahibine zarar verecek hale geleceğine rivayet eder.

Kahve falında surun üflendiğini görmek başkaları hakkında gıybet yapmak suretiyle günaha düşeceğine, geçim ve kazanç hususunda keder ve üzüntüye yorulmaktadır.

Kahve falında tarihi sur görmek ana baba duaları alınması sayesinde engellerin kolayca aşılacağına, uyumsuz bir kişi ile kurulan bir ortaklık yüzünden gereksiz bir stres altına girileceğine ve üzüntü durulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında sur sesini duymak yeni iş alımı konusunda sıkıntılar yaşayacağına, sağlık yönünden de bazı sorunlar yüzünden sık sık doktora gideceğine, yepyeni biri haline geleceğine delalettir.

Kahve falında surdan atlamak hedeflerini tutturamayacağına, hiç beklenmeyen bazı sıkıntıların başgöstereceğine, yapılan onca şeye rağmen işlerin duracağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir