AnaSayfa / Genel / Kahve falında sur görmek

Kahve falında sur görmek

Kahve falında sur görmek çekilen sıkıntıların bu sayede sona ereceğine, rızkının her geçen gün daha da artacağına, atılan adımların zarar getireceğine, her işinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, yapacağı her işin çok büyük ilgi toplayacağına, sorunlarını ve zorluklarını aşmayı bileceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kısa zaman içinde kurtulup güzel çalışmalar ortaya koyacağına, ayrılıktan ötürü yaşanan üzüntünün kısa süre geçmesi için bazı reçeteler uygulanacağına, hayırlı olarak başlanan ve başta güzel giden bir olayda büyük bir talihsizlik yaşanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında sur gördüyseniz:

  • Olaylara yaratıcı şekilde yaklaşmanız durumunda ilerlemek istediğiniz konularda yol alabilirsiniz.

Kahve falında surdan atlamak hayırlı bir kısmet bulup evliliğe adım atacağına, insanları yargılamak yerine onları anlamaya çalışacak kadar da alçak gönüllü davranmasını bileceğine işarettir.

Kahve falında tarihi sur görmek fal sahibinin tüm sıkıntılarının ve çektiği zahmetin artık son bulacağına, işlerini bir türlü toparlayamayacağına delalet eder.

Kahve falında kale sur görmek kötü bir kişinin oyununa gelineceğine, kişi bekarsa karşısına çıkan yeni bir kısmetle dünya evine gireceğine inanılır.

Kahve falında eski sur görmek atılan her adımda daha zor günlere yüründüğüne ve bu şekilde devam eden sorunların yakında fal sahibinin atacağı akıllıca ve doğru adımlar sayesinde normale döneceğine, iş hayatında bol kazanç sağlayacak girişimlerde bulunacağına delalet etmektedir.

Kahve falında suriyeyi görmek sürekli dalgınlık veya unutkanlık gibi durumlar yaşanması yüzünden ikaz alacağına, çekilen çilelerin ve eziyetlerin kısa zaman içinde sona ereceğine işaret etmektedir.

Kahve falında beyaz araba surmek fal sahibinin karşısına art niyetli ve belalı kişilerin çıkacağına, yaşamda arzu ettiği ne varsa gerçek olacağına işaret eder.

Kahve falında sur sesi duymak işlerinde çok başarılı olacağına, sevgi ve barış ortamının kurulacağına delalet eder.

Kahve falında sur görmek düşünmeden hareket edeceğine ya da bir anlık zafiyete düşerek canını ve malını tehlikeye atacağına, tüm hayatının durma noktasına geleceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir