AnaSayfa / Genel / Kahve falında sürekli yemek yapmak

Kahve falında sürekli yemek yapmak

Kahve falında sürekli yemek yapmak herhangi bir sorunla karşılaşmayacağına, acı veren kazalara, çocuklarının ve torunlarının hep çevresinde bulunacağına, daha sonra da bu durumdan kurtulmak için uzun süre çaba göstereceğine, neşesinin ve keyfinin yerine geleceğine, mutluluğunun ve başarısının katlanarak artacağına, dert ettiği maddi sorunları ve bunlara bağlı olarak ortaya çıkan ailevi sorunları yakın bir zaman içinde çözeceğine ve huzura kavuşacağına, nişanlı veya sözlü kişilerin bu süreci fazlasıyla uzun tutmalarından dolayı ilişkilerinin eski canlılığını yitireceğine, gergin anların nişan atma veya söz bozma durumlarına neden olacağına, yaşamında adeta mucize sayılacak gelişmelerin olacağına, Allah’ın sayısız lütuflarını göreceğine işaret etmektedir.

Kahve falında sürekli yemek yapmak gördüyseniz:

  • Rekabetçi yönünüzü hafife alan bazı kişiler ilerlemek istediğiniz önemli bir yolda sizi engellemeye çalışabilirler.

Kahve falında sürekli yemek yapmak kısa süre içinde işlerinin açılacağına, yapılan bir işten bol kazanç elde edileceğine, kabullenemeyeceği durumlara düşeceğine işaret eder.

Kahve falında sürekli kaka yapmak bir sebeple işsiz kalınacağına, sıkıntılarının biteceğine, kendi işini kurmak için çok kazanç elde edeceğine ve büyük bir rahatlama yaşayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında sürekli çiş yapmak hanesinde rızkın, nimetin ve kazancın artacağına, işlerin kara geçeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında sürekli temizlik yapmak çok büyük bir hızla işlerinin düzeleceğine, işlerin çok verimli olacağı bir dönemin yaşanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında sürekli idrar yapmak hayatına başka kişilerin müdahaleleri olmadan devam edeceğine, hayattan daha zevk alacağına ve kendini çok daha iyi hissedeceğine işarettir.

Kahve falında sürekli banyo yapmak yaşanan yokluğun biteceğine, başarıların her geçen gün çoğalacağına, sağlık problemleri yaşamayacağına rivayet eder.

Kahve falında sürekli yolculuk yapmak ticaretinin açılacağına, fırsatları kaybetmesine ve çok büyük zararlara girmesine rağmen yine kendi kontrolünü kaybetmeyip sakin olduğuna bundan sonra karşısına çıkacak başka fırsatları ve işleri bekleyeceğine ve çok daha iyi fırsatlar ile karşılaşacağına tabir olunur.

Kahve falında sürekli tatlı yemek istediği ve arzuladığı mutluluğa kavuşacağına, işlerinde birçok sorun yaşadıktan sonra büyük maddi ve manevi olarak bir sıkıntı çekeceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir