AnaSayfa / Genel / Kahve falında sürekli yolculuk yapmak

Kahve falında sürekli yolculuk yapmak

Kahve falında sürekli yolculuk yapmak bir sebeple fal sahibinin deyim yerindeyse yıkılacağına, maddi ve manevi olarak güçleneceğine, kısmetinin açılacağına, kurulu düzeninin olacağına, özel hayatının da yolunda gideceğine, canını ve malını hiçe sayacağına, güvenliğinden vazgeçeceğine, o kimse tarafından kalbinin kırılacağına, kısmetin kapanacağına, parasal ve ruhsal olarak büyük kayıplar yaşanacağına, planların boşa gideceğine, işlerin çok iyi bir hal alacağına, yaşadığı gergin ve zor günleri arkasında bırakacağına alamet eder.

Kahve falında sürekli yolculuk yapmak gördüyseniz:

  • Değişikliklerden korkmayın.

Kahve falında sürekli yolculuk yapmak maddi olarak iyi giden bir işin bir anda kesintiye uğrayacağına, bir istek üzerine girdiği bir işte çok hayırlı ve güzel bir geleceğe sahip olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında sürekli kaka yapmak herkesin kendi yaşadığı hayata özeneceğine, verilen emeğin boşa çıkmayacağına, hayırlı ve güzel günlerin yakında olduğuna, büyük kazançlar elde edileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında sürekli yemek yapmak çalışmalarının beğenileceğine, sorunlarını bu sayede ortadan kaldıracağına delalet etmektedir.

Kahve falında sürekli idrar yapmak yaşanan problemlerin en kısa zaman içinde ortadan kalkacağına, iş dünyasına çok prestijli bir mevkiye sahip olunacağına ve rakiplerin art niyetli davranışlarının geri püskürtüleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında sürekli çiş yapmak bazı kişiler tarafından çok kötü durumlara düşürülmeye çalışılacağına, atılan her adımın hayırlı günler ve hayırlı haberler getireceğine rivayet eder.

Kahve falında sürekli temizlik yapmak ihtiyaçlarını giderebileceğine ve sahip olmak istediklerine ulaşacağına, pek çok hayal kırıklığı yaşayacağına rivayet eder.

Kahve falında sürekli banyo yapmak kazanılan paranın artacağına, adından konuşulur olacağına inanılır.

Kahve falında arabayla yolculuk yapmak bir işte tutunmakta güçlük çekeceğine, kendisine kefil olan tanıdıklarını da zor durumda bırakacağına, insanlar tarafından takdir edileceğine, kısa zaman içinde çok sevilen birisi olacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir