AnaSayfa / Genel / Kahve falında sürekli çiş yapmak

Kahve falında sürekli çiş yapmak

Kahve falında sürekli çiş yapmak diplomalı kimse olacağına, verdiğiniz kararların size fayda yerine zarar getireceğine, fal sahibinin, insanlar ile arasında olan buzların yavaş yavaş eriyeceğine, uzun zamandan beri yalnız olmanın verdiği kötü hislerin geçmeye başlayacağına, yatırımlardan büyük kazanç elde edeceğine, başı dik, göğsü önde yani mağrur kimse olacağına, başını hastalıklardan ve üzüntülerden kaldıramayacağına, maddi anlamda da güç ve kuvvet kazanacağına, cömert ve iyi niyetli kişilerle karşılaşacağına işaret eder.

Kahve falında sürekli çiş yapmak gördüyseniz:

  • İşinizle ilgili olarak herkesi kıskandırabilecek bir teklif almanız mümkündür.

Kahve falında sürekli çiş yapmak dünya nimetlerinin daha fazlasına sahip olacağına, istemediği bir kişi ile arasında büyük bir tartışma çıkacağına delalettir.

Kahve falında sürekli temizlik yapmak çok üzüntülü olaylar içinde kalacağına, rahatlığa erileceğine, sorunların çözüme kavuşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında sürekli idrar yapmak sırtındaki yükten kurtulacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını kafasından silip atacağına, çok hayırlı ve güzel çalışmalar gerçekleştireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında sürekli banyo yapmak atılan bir imza sayesinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına, zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine, üzgün ve hasta olacağına yorulur.

Kahve falında sürekli yemek yapmak yeni işler konusunda büyük adımlar atılacağına, sıkıntıların ve zorlukların sona ereceğine, maddi açıdan büyük atılımlar yapacağına delalettir.

Kahve falında sürekli kaka yapmak bunun için sıkıntıya düşeceğine, onları memnun eden davranışlar sergileyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında sürekli yolculuk yapmak insan ilişkilerinin daha iyi bir hal alacağına, işlerin günden güne bozulacağına tabir olunur.

Kahve falında havuza çiş yapmak işlerinin çok kazançlı ve hızlı bir şekilde ilerleyeceğine, işle ilgili olarak açılan kapıların kendisine büyük hayırlar getireceğine, zamanında gereksiz yere almış olduğu yani kendisi için lüks denebilecek bir malı elden çıkaracağına, zor günlerin biteceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir