AnaSayfa / Genel / Kahve falında sürekli tatlı yemek

Kahve falında sürekli tatlı yemek

Kahve falında sürekli tatlı yemek özellikle geçmişte ödenmeyen veya kapandı sanılan bir borcun bugünlerde kişinin karşısına çok yüklü bir miktarda çıkarak can sıkıntısı yaratacağına, uzun bir süreden beri çok istenen bir mevkiye terfi edileceğine, ihtiyaçlarını karşılayamayacağına, kendisini kötü bir duruma düşürebilecek bir kişiyi hanesinden uzaklaştıracağına, ailesini korumak amacıyla çeşitli kararlar vereceğine, güzel günlerinin geride kalacağına, uzun zamandan beri yapılan çalışmalarda ortaya çıkan sıkıntıların sona ereceğine, çok gereksiz ve yanlış atılımların yapılacağına, sektöründe rakip tanımayacak kadar güçlü hale geleceğine rivayet eder.

Kahve falında sürekli tatlı yemek gördüyseniz:

  • Taraf tutarsanız siz zararlı çıkabilirsiniz.

Kahve falında sürekli tatlı yemek onlardan her zaman saygı ve sevgi göreceğine, onlara karşı zafer kazanacağına, ileri gideceğine inanılır.

Kahve falında sürekli birşeyler yemek ayrı kaldıklarına kavuşacağına, hem bir işe hem bir eşe sahip olunacağına delalettir.

Kahve falında sürekli yemek görmek iş hayatında büyük kazançlar elde edeceğine, gözü karalığı sayesinde de birçok işi yapmayı becererek zenginliği yakalayacağına delalet eder.

Kahve falında sürekli yemek yediğini görmek çaresizleşeceğine, kişinin bugüne değin sürdürdüğü tutumunu değiştirip hayatını mevcut koşullara uygun hale getirmek için uğraşacağına, mükemmeliyetçilikten vazgeçilip daha basit bir hayat sürdürüleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında sürekli çikolata yemek eline geçen bütün fırsatları işi konusunda değerlendireceğine, kişinin maddi anlamda gücünü kaybederken bu durumun aynı zamanda iç dünyasından da pek çok şey alıp götüreceğine işarettir.

Kahve falında sürekli yemek yapmak sevilen kişilerle yaşanmış olan tartışmaların sona ereceğine, huzursuzluk yaratan durumların ortadan kaldırılacağına, maddi anlamda rahatının daimi olacağına, sıkıntı çekmemesi sayesinde keyfinin yerinde kalacağına, gam ve keder çekmeyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında başbakanla tatlı yemek az bir sermaye koyduğu işten büyük bir para kaldıracağına, işlerinin yoluna girip kazancının artacağına ve uzak bir yerden olumlu haberlerin geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kaşıkla tatlı yemek sevinçli ve güzel haberler alınacağına, kırılan kalplerin yakın zaman içinde tamir edileceğine, zor geçen bir projenin yakın bir zaman içinde toparlanacağına, yeni ve söz sahibi olunan bir mevkiye sahip olunacağına, hasreti çekilen bir kişiye kısa sürede kavuşulacağına, yeni bir işe girileceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir