AnaSayfa / Genel / Kahve falında sürekli banyo yapmak

Kahve falında sürekli banyo yapmak

Kahve falında sürekli banyo yapmak hayallerine kavuşacağına, çok güzel ve mutluluk dolu günler göreceğine, kendisini hiç olmadığı kadar sıkışmış hissedeceğine, kişinin kafasının uzun süre bu meseleyle meşgul olacağına, falı kapatan kişinin suskunlaşacağına, dürüst ve iyiliksever biri olarak yaşayacağına, ana baba duasının alınması sayesinde çok hayırlı bir aile hayatına sahip olunacağına, işten güçten elini eteğini çekeceğine, malının mülkünün gözünde kıymetini yitireceğine, sevdiği kişiler ile çok büyük tartışmalar yaşayacağına, çok büyük sorunların altından büyük bir başarı kazanarak çıkacağına tabir olunur.

Kahve falında sürekli banyo yapmak gördüyseniz:

  • Eşitsizlikler göze batmaya başlayabilir.

Kahve falında sürekli banyo yapmak sevilen insanlarla araya mesafelerin, dargınlıkların ve çıkar çatışmalarının gireceğine, huzuru bozulan fal sahibinin yanlış adımlar atacağına, yapılan işlerde çok büyük kazanç sağlanacağına işarettir.

Kahve falında sürekli idrar yapmak zorlu yollardan geçerek çok başarılı bir kariyer ortaya koyacağına, iş hayatında çok büyük bir yardımda bulunacağına ve aile hayatı ile ilgili bir sorunu çözeceğine delalettir.

Kahve falında sürekli çiş yapmak birçok kişinin dikkatinin çekileceğine, tövbelerin kabul olacağına tabir olunur.

Kahve falında sürekli yemek yapmak işlerde meydana gelen aksamalardan ötürü maddi olarak zarara uğranacağına, hayatını güzelleştirecek, kolaylaştıracak, ve elini bollaştıracak hayırlı menfaatlere kavuşacağına işarettir.

Kahve falında sürekli yolculuk yapmak eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirmesi sayesinde işlerinin çok daha iyi bir hal alacağına, kararını verdiği bir işte çok büyük bir mutluluk yaşayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında sürekli temizlik yapmak hiç beklemediği bir yerden para geleceğine ve çok iyi bir yere terfi alacağına, çok sorunlu günler geçireceğine, buna rağmen işlerinin bir türlü düzeleceğine, gün geçtikçe daha zor zamanlara girileceğine, iş hayatında bir türlü istenen atılımın yapılamayacağına inanılır.

Kahve falında sürekli kaka yapmak eğlenceye ve alışverişe bol vakit ve bütçe ayırabileceğine, meslek hayatında başarı ve zafer elde edeceğine işarettir.

Kahve falında başkalarının yanında banyo yapmak ertelenen bir tatile çıkılacağına, fal sahibinin mutluluğunun yüzünden okunur olacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir