AnaSayfa / Genel / Kahve falında sürekli temizlik yapmak

Kahve falında sürekli temizlik yapmak

Kahve falında sürekli temizlik yapmak çalışmalarla ve projelerle ilgili olarak çeşitli vaatler veren kişilerin sırt çevireceğine ve kara kara düşünmeye başlanacağına, aşk yaşamınızda fazla rahat davrandığınıza, yeni bir sosyal çevreye gireceğine, maddi anlamda feraha ermeye, çok üzüleceğine, çok yıpranacağına, düşlediği evliliğin gecikeceğine, kazancının sadakası olarak sürekli olarak hayır işi yapacağına, bol bol hayır duası alınacağına işarettir.

Kahve falında sürekli temizlik yapmak gördüyseniz:

  • İş hayatınızdaki işlerin verimliliği ya da akışkanlığı özel yaşamınızdaki olaylara bağlı olabilir.

Kahve falında sürekli temizlik yapmak huzurlu bir aile ortamına kavuşulacağına, onlarla bir araya gelip, hem moral hem de çareler bulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında sürekli kaka yapmak sorunların elbirliği ile aşılacağına, atılan adımların zorluk yaratacağına alamet etmektedir.

Kahve falında sürekli banyo yapmak ancak bu kişilerin pes etmemesinden ötürü kendilerine büyük bir ders vereceğine, kısa süre içinde büyük atılımlar yapacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında sürekli idrar yapmak çok güzel bir kısmeti ikiye katlayacağına, ancak daha sonra dedikoduyu çıkaran kişileri bularak adli yollarla hakkını arayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında sürekli yemek yapmak onlarla hem gönül hem de fikir birliğine gireceğine, dayanışma içinde kalacağına, ruhsal olarak olumlu bir halde olunacağına işarettir.

Kahve falında sürekli yolculuk yapmak eşi ile arasının açılacağına, işlerini boşvereceğine, zararlı ve kötü niyetli kişileri hanesinden ve ailesinden uzaklaştıracağına, kırgın olduğu bir kişi ile arasını düzelteceğine yorulur.

Kahve falında sürekli çiş yapmak çok iyi yerlere gelip büyük miktarda para kazanacağına, yollarının açılacağına rivayet eder.

Kahve falında kişisel temizlik yapmak hazırlık yapılan bir çalışmanın bol kazanç getireceğine ancak bazı kötü olaylar yaşanacağına, iyi bir kariyer edineceğine bu sayede herkes tarafından takdir edilen ve çok konuşulan kişi olmayı başaracağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir