AnaSayfa / Genel / Kahve falında kişisel temizlik yapmak

Kahve falında kişisel temizlik yapmak

Kahve falında kişisel temizlik yapmak karşılaşılan kötü bir durum karşısında moral ve motivasyon sağlayacağına, geleceğinin mutlulukla dolacağına, büyük kazançlar elde edeceğine ve sorunlarından kurtulacağına, çok büyük ve güzel çalışmalara imza atılacağına, yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, gülen yüzünün solmasına ve gözündeki ışığın sönmesine neden olacağına, kaybetmeyi göze alamayacağına, esenliğe kavuşmaya, zorlukları atlatmaya, işle ve güçle arası iyi olmayan birinin yola getirileceğine işarettir.

Kahve falında kişisel temizlik yapmak gördüyseniz:

  • Bir kimse hakkında olumlu ya da olumsuz hemen karara varmamalısınız.

Kahve falında kişisel temizlik yapmak falı kapatan kişinin alacağı kararların kendisi için hayır getireceğine, büyük bir beladan çok fazla zarar görmeden kurtulacağına ve yaşanabilecek büyük sorunları ortaya çıkmadan yokedeceğine inanılır.

Kahve falında temizlik yapan kişiyi görmek çok büyük zorluklar ve sıkıntılar çekse bile bu kişi düzelene ve yatağından kalkana kadar bu kişiye yardım etmeye devam edeceğine, kendisine hem hayırlı kazanç hem de mutluluk getireceğine delalet eder.

Kahve falında suyla temizlik yapmak toplumdaki yerinin, mesleğindeki statüsünün de artacağına, çalışmalarının takdir edileceğine, kimseden korkmayacağına ve hayal ettiği gibi bir hayat süreceğine yorulur.

Kahve falında temizlik yapmak çok büyük miktarda paralar kazanacağına, şansının ve bahtının açılacağına, ticaretinde ehil kişiler arasına gireceğine işarettir.

Kahve falında hastanede temizlik yapmak fal sahibine yardım edeceğine ve aralarındaki bağın daha sağlamlaşacağına, solmuş olan yüzünün de sonunda güleceğine delalet eder.

Kahve falında hortumla temizlik yapmak sevilmeyen bir kimseden borç alınacağına, işlerin daha kötüleşeceğine, iş hayatında yaşanan kötü olaylar yüzünden uğranılan zararın telafi edileceğine işarettir.

Kahve falında köpüklü temizlik yapmak hayal ettiği kariyerine de mutlaka ulaşacağına, nezaketsiz bir kişiye haddinin bildirileceğine işaret eder.

Kahve falında köpükle temizlik yapmak yapacağı girişimlerin ve alacağı kararların kendisine çok olumlu neticeler sağlayacağına, özellikle küçük iş yerleri açma düşüncesinde olanlar için işlerin kısa sürede büyüme göstereceğine, ödemekte güçlük çekilen borçların kapatılacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir