AnaSayfa / Genel / Kahve falında havuza çiş yapmak

Kahve falında havuza çiş yapmak

Kahve falında havuza çiş yapmak vefat ya da ölümcül üzücü bir hastalık haberi alınacağına, eski gücüne kavuşmak için bozuk ilişkilerini tamir ederek ve işine dört elle sarılarak yoluna devam edeceğine, karlı işlere gireceğine, çeşitli kırgınlıklar olacağına, aradığı her şeyi sevdiği insanda bulacağına, onunla daimi olacak bir mutluluk içinde olacağına, iyi geçineceğine, eş, dost  ya da akrabalardan biri sayesinde bir zararın telafi edileceğine, tartışmaların sona ereceğine, sağlıklı ve mutlu bir kişi olunacağına, borçlarını ödemediği için haciz problemleriyle karşılaşacağına, kişi işsiz işe çok para kazandıran bir işe gireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında havuza çiş yapmak gördüyseniz:

  • Gökyüzünde uzlaşma çağrısı var.

Kahve falında havuza çiş yapmak fal sahibi çalıştıkça kendisine cömert davranacağına, yüzünün eskisi gibi güleceğine ve çok büyük bir sevinç duyacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ortalığa çiş yapmak büyük tatsızlıklar ile karşılaşılacağına, bir ortaklık kurulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında koltuğa çiş yapmak düzeninin bozulacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının kısa zaman içinde biteceğine ve bu sayede etrafındaki insanlardan çok büyük takdir toplayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında tuvalete küçük çiş yapmak hedeflerini tabir yerindeyse on ikiden vuracağına, en büyük isteklerini yaşama kısmetine ve şansına nail olacağına işaret eder.

Kahve falında balkona çiş yapmak maddi ve manevi olarak çok büyük bir zarara düşüleceğine, çok zor günler yaşayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında merdivene çiş yapmak daha pozitif bir ruh haline sahip olunacağına, rahat edeceği bir döneme gireceğine tabir olunur.

Kahve falında helaya çiş yapmak kendisi için çok zor atlatacağı kötü ve sorunlu günler geçireceğine, sıkıntıların ve umutsuzluğun sona ereceğine alamet etmektedir.

Kahve falında çokça çiş yapmak yaşanan üzücü olayların hayırlı duruma döneceğine, eline geçen kazanç sayesinde rahata kavuşacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir