AnaSayfa / Genel / Kahve falında az suda yüzmek

Kahve falında az suda yüzmek

Kahve falında az suda yüzmek çarelere ve çözümlere ulaşılamayacağına, onunla ağız tadını, muhabbeti, uyumu, anlayışı, karşılıklı duygu ve düşünceleri yakalayacağına, onu başarısız eden sorunların ortadan kalkacağına, kişinin yurt dışında da ismi bilinen önemli kişiler arasında bulunacağına, gönül ilişkilerinde yeni bir sayfa açılacağına, işlerin çok zor geçtiği bir dönemde kurulacak olan başarılı bir ittifak ile deyip yerindeyse iş dünyasında fırtınalar estirileceğine, kırgınlıkların sona ereceğine ve yoksul ve gariban kişilere yardımcı olunması sayesinde bol bol hayır duası alınacağına, yanlış seçimler yüzünden maddi kayıpları kadar manevi anlamda da kayıplar yaşayacağına, rızkının her geçen gün daha da artacağına, maddi açıdan çok hayırlı bir dönem geçireceğine rivayet eder.

Kahve falında az suda yüzmek gördüyseniz:

  • Belli problemlerin çözülebilmesinin ilk koşulu, öncelikle problemlerin adlandırılmasıdır.

Kahve falında sığ suda yüzmek çok rahat bir nefes alacağına, böylece daha rahat ve daha öz güvenli bir şekilde hareket edileceğine yorulur.

Kahve falında yeşil renkli suda yüzmek sağlık sorunları ile ilgili olarak çok doğru bir tercih yapılacağına, iş hayatında yaşadığı bütün sorunları aşacağına, uğradığı bütün zararları telafi edeceğine inanılır.

Kahve falında tertemiz suda yüzmek iş hayatının çok büyük kazanç getireceğine, geçiminin daha kolay hale geleceğine, çektiği sıkıntıların son bulacağına delalet eder.

Kahve falında suda yüzdüğünü görmek işlerini büyüteceğine, ticaret hayatını ilerleteceğine, yetki sahibi olacağına, sağlık durumunun yakın bir zaman içinde bozulacağına işarettir.

Kahve falında evde suda yüzmek hayırlı ve anlayışlı bir kişi ile ortaklık kurulacağına, güzel günlerle tanışılacağına, projelerin yeni ve hayırlı kapılar açacağına, sorunların kısa süre içinde biteceğine, hak etmedikleri şekilde ağır suçlamalarda bulunacağına işaret etmektedir.

Kahve falında sıcak suda yüzdüğünü görmek kendisine rakip olan kişiler tarafından zarara uğratılmaya çalışılacağına, ekmeğinin azalacağına yorulmaktadır.

Kahve falında berrak akar suda yüzmek şiddete maruz kalarak veya ağır sözler işiterek çok mutsuz olacağına, para pul sahibi olacağına inanılır.

Kahve falında akan suda yüzmek düşünmeden hareket edeceğine ya da bir anlık zafiyete düşerek canını ve malını tehlikeye atacağına, destek istediği yerlerden ve kişilerden destek göremeyeceğine ve çok büyük bir üzüntü duyacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir