AnaSayfa / Genel / Kahve falında sıcak suda yüzdüğünü görmek

Kahve falında sıcak suda yüzdüğünü görmek

Kahve falında sıcak suda yüzdüğünü görmek ekmeğinin çoğalacağına, dertlerine çare bulacağına, fal sahibinin de çok mutlu olacağına, iş hayatının nerdeyse tüm zorluklarının kısa sürede ortadan kaldırılacağına ve yapacağı birçok çalışma ile hayırlı kazançlar elde edeceğine, onlarla tabiri caizse kıran kırana dövüşeceğine, onlara umut bağlayacağına fakat işlerinin istediği yönde ilerleme göstermeyeceğine, ihtiyaçlarını karşılayamayacağına ve deyim yerindeyse ele güne muhtaç durumlara düşeceğine, kısa zamanda çok büyük bir aşka yelken açacağına,  hayır duaları alacağına, rahat ve kazançlı bir işin başına geçeceğine alamet eder.

Kahve falında sıcak suda yüzdüğünü gördüyseniz:

  • Elinize bir şey geçmeyecekse pazarlıktan kaçınmalı veya anlaşmalar esnasında dikkatli olmalısınız.

Kahve falında sıcak suda yüzmek girilen bir işte yapılan bir hatadan ötürü çok büyük zarara düşüleceğine, durumun farkına varılmasına rağmen sevilen bir kişinin ısrarı üzerine işe devam edileceğine, çeşitli tartışmalar yaşanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında sıcak suda yüzdüğünü görmek hayatında olumlu gelişmeler yaşanacağına, kutsal ve güzel duygular yaşayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında sıcak suda yıkanmak sevdiği kişileri çok üzeceğine, yurtdışından gelen bir destek sayesinde istenen amaçlara ulaşılacağına delalettir.

Kahve falında sıcak suda yanmak kendi bildiğini okuyacağına, temiz ahlakından yaşadığı olaylar ve düşünceleri doğrultusunda ödün vereceğine, dostlarıyla bir araya geleceğine, deşarj olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında sıcak suda yürümek tarafsızmış gibi görünen bir kişi yüzünden sahip olunan saygınlığın yitirileceğine, duygularını ve düşüncelerini çok daha rahat ifade edeceğine inanılır.

Kahve falında sıcak suda çamaşır yıkamak duygusallığın ön plana çıkacağına, hatalarından ve yanlışlarından ders çıkaracağına, mutluluğun ve başarının sırrını çözmeyi bileceğine alamet eder.

Kahve falında sıcak denizde yüzmek büyük bir proje ortaya koyacağına, beklemediği bir anda karşısına çıkacak kötü şeyler ile uğraşmak zorunda kalacağına delalettir.

Kahve falında sıcak su havuzunda yüzmek hayatına sakinlik, güzellik ve hayır geleceğine, maddi açıdan büyük zarar getirebilecek bir işle ilgili olarak bir adım atılacağına, telafisi olmayacak bir hata yapılabileceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir