AnaSayfa / Genel / Kahve falında berrak akar suda yüzmek

Kahve falında berrak akar suda yüzmek

Kahve falında berrak akar suda yüzmek sorunların çözüme kavuşacağına, yakın zamanda ev ya da araba alacağına, çok büyük aksilikler ile karşılaşacağına, maddi anlamda güçleneceğine, geçim sıkıntısından, yokluktan ve fakirlikten kurtulacağına, daha rahat şekilde harcama ve alım yapacağına, afiyette olacağına, feraha ereceğine, karanlık kişilerle muhatap olacağına, dertlerin sona ereceğine, parasının ve malının artacağına tabir olunur.

Kahve falında berrak akar suda yüzmek gördüyseniz:

  • Her şey yerli yerine oturana kadar harekete geçmemenizde fayda var.

Kahve falında berrak akar suda yüzmek ancak daha sonraları sakinleşen kişinin karşısına çıkan önemli fırsatları görerek değerlendireceğine, uğursuzlukların ve şanssızlıkların sona ereceğine işarettir.

Kahve falında akar suda yün yıkamak içinde bulunulan ve kişiyi sıkıntı veren olumsuzlukların ardından gelecek büyük mutlu haberlere, iyi insanlarla arkadaş olunacağına, önemli sorumluluklar alacağına ve kendisini yaşam mücadelesine ortak edeceğine işaret eder.

Kahve falında suyu akarken görmek rahat ve kazançlı bir işin başına geçeceğine, yaşadığı bunalımdan kurtulacağına, işine ve sevdiklerine dört elle sarılacağına, yaşam enerjisini geri kazanacağına, yarınlara olan inancını yitirmeyeceğine alamet eder.

Kahve falında temiz akar su görmek kazancının umduğu gibi devam etmeyeceğine, çok büyük üzüntü ve sıkıntı duyacağına, kişinin el uzatıp destek olmasıyla rahatlayacağına işaret eder.

Kahve falında akar su içmek başarılı olacağı bir iş için çok sevdiği bir kişi ile ortaklık kuracağına, dünya yaşantısında çok rahat edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında akar çeşme görmek planlarının gerçekleşeceğine, çok önemli olmayan bir sebepten ötürü malının büyük bir kısmını kaybederek çok büyük zarara uğrayacağına delalettir.

Kahve falında akar suya girdiğini görmek yardım isteyen insanlara çok büyük yardımlarda bulunacağına, sınavlarda üstün gelip, başarı kaydedeceğine alamet eder.

Kahve falında akar çeşmeden su içmek sevdiği bir arkadaşla büyük bir iş ortaklığı kuracağına, çok üzücü olaylar ile karşı karşıya kalacağına, falı kapatan kişinin bu arkadaşının yardımına koşacağına, çok büyük destek vereceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir